POD PRETNJOM OTKAZOM: U Velikom Gradištu počelo skupljanje kapilarnih glasova za SNS

U opštini Veliko Gradište, pod pretnjom otkazom, počelo je prikupljanje takozvanih kapialrnih glasova za SNS.

Logo

Koliko se zahuktavaju predizborne aktivnosti u lokalnom odboru Srpske napredne stranke u opštini Veliko Gradište, svedoči i činjenica da su predsednik opštine Dragan Milić i poverenik SNS-a Vladimir Štrbac u četvrtak za vreme radnog vremena održali sastanak u svečanoj sali u nameri da naprave spisak takozvanih kapilarnih glasova odnosno onih koji bi na narednim izborima glasali za SNS.

Na sastanak su bili pozvani svi zapošljeni radnici pod ugovorom u opštinskoj upravi i volonteri.

Kako su za “TPKNEWS” objasnili par prisutnih sa sastanka, predsednik opštine Dragan Milić i poverenik SNS-a Vladimir Štrbac svima su dali do znanja da im je trenutno glavni prioritet da naprave spisak, i iste sa spiska da ubede, da, na narednim izborima glasaju za SNS, nakon čega su usledile pretnje da će svakom da podele otkaz ko ne bude dao podršku vladajućoj stranci.

Podsetimo se, i na prethodnim izborima SNS je ucenio otkazom sve radnike pod ugovorom u opštinskoj upravi ukoliko odbiju da prikupljaju kapilarne glasove za vladajuću stranku kao „danak u krvi“. Međutim, bez obzira što su se svi ti ljudi tada žrtvovali za stranku, nakon isteka, ugovor ugovor nije nikom produžen.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Dragi moji Gradistanci, godinama sam letovao i ne samo letovao na Srebrnom jezeru. To sto sam letovao, letovao sam a i vi sto ste imali koristi od nas, slobodno mogu reci, par destina hiljada vasih komsija, vikendasa, kampera, je proslost. to vam tvrdim a za to vam je kriva vasa administracija iz sekte na vlasti koja je omogucila naseljavanje muslimanskih izbeglica. Glasajte na izborima za sektu pa se cujemo jesenas da mi pricate kakva vam je bila sezona. Mi vam je necemo kvariti. Pozdrav.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker