OTAC MONSTRUM: Komšijama i drugovima prodavao ćerku od 12 godina za seks!

Otac i majka I. M. (46) i T. M. (38) uhapšeni su pod sumnjom da su podvodili i na seks sa poznatima i nepoznatima primoravali svoju maloletnu ćerku M. M., koja sada ima 15 godina!

Ilustracija

U pritvoru su, osim njih dvoje, i D. J. (54), V. S. (46), P. S. (32) i Z. Đ. (43), svi iz Smederevske Palanke, koji se sumnjiče da su imali seksualne odnose sa maloletnom devojkom da bi na taj način naplatili dugove koje je njen otac napravio!

Devojčica je, po saznanjima tužilaštva u Smederevu, koje vodi ovaj slučaj, još od 2015, kada je imala 13 godina, bila primoravana na prostituciju i pružanje seksualnih usluga poveriocima njenog oca, a kasnije i drugima. Reč je o dugovanjima od 5.000, 10.000 i najviše 30.000 dinara iz kafana po Palanci, baš kao i o sličnim iznosima pozajmljenim od komšija, koji očigledno nisu prezali da na ovaj način „naplate” dugove, mada su, po svemu sudeći, morali da znaju da je u pitanju maloletna devojka.

– To se odigravalo u njihovoj kući, posle i u drugoj, napuštenoj kući u Palanci. Nakon izvesnog vremena, otac je devojčicu počeo da vodi i u Beograd, gde ju je kod Plavog mosta takođe primoravao na prostituisanje. Tu ju je podvodio za 1.000 dinara, često i manje. Ona se protivila tome, ali je dobijala batine od oca – kažu u tužilaštvu.

Devojčica je odmah po saznanju palanačkog centra za socijalni rad o ovom slučaju smeštena u hraniteljsku porodicu. Dvogodišnja tortura koju je dete trpelo jer ju je, povrh svega, otac i tukao kada nije pristajala da „odradi” posao, završena je tek tada. Otac je, inače, odranije poznat policiji i ima više krivičnih dela iza sebe.

Roditelji nesrećne devojčice su sada u pritvoru, baš kao i četiri meštanina. Iza brave nije samo jedan osumnjičeni, ali se i protiv njega vodi postupak. U pitanju je M. P. iz Smederevske Palanke, koji je kao stariji punoletnik seksualno iskoristio dete.

M. M. je dobila status žrtve trgovine ljudima, a istraga o ovom jezivom seksualnom ropstvu maloletnice se nastavlja. Devojčica je sada u hraniteljskoj porodici. U tužilaštvu kažu da je u toku identifikacija ostalih „korisnika usluga“ nesrećne devojčice kako bi i oni bili privedeni pravdi.

TPKNEWS/Alo!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker