STRAVA I UŽAS KOD KUČEVA: Brat (23) osumnjičen da je dve godine silovao svoju sestru (14)!

Policija je uhapsila Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dve godine silovao četrnaestogodišnju sestru Tamaru P. u porodičnoj kući.

Za ceo slučaj saznalo se nakon što je nesrećna devojčica dovedena u bolnicu i požalila se lekarima da već duže vreme trpi brutalno seksualno zlostavljanje.

– Kobnog dana maloletnica je dovezena na pregled, gde je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Devojčica se ubrzo otvorila lekarima i ispričala im da već dve godine konstantno trpi seksualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen rođeni brat je mesecima unazad prisiljava na seksualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživela. Lekari su ostali zabezeknuti kada su čuli šta je maloletnica trpela – kaže izvor.

Devojčica se požalila lekarima da je iz straha ćutala o svemu ovome.

– Kako je navela, plašila se da ispriča da ju je rođeni brat silovao jer nije znala da li će joj iko poverovati. Takođe, plašila se i šta bi njen brat mogao da uradi ukoliko bi ga prijavila nekome. Zbog toga je dve godine ćutala o svemu i potpuno se povukla u sebe – dodaje izvor.

Naime, lekari su odmah nakon završetka razgovora alarmirali policiju i prijavili ceo slučaj.

– Policija je ubrzo upala u kuću osumnjičenog Zorana P. i stavila mu lisice na ruke. Osumnjičeni je na saslušanju u policijskoj stanici priznao da je duži vremenski period unazad u porodičnoj kući silovao mlađu sestru – priča sagovornik.

Tokom istrage biće utvrđeno sve okolnosti ovog zločina.

– Devojčica je, ubrzo nakon što se za ceo slučaj saznalo, podvrgnuta potrebnim lekarskim pregledima kako bi se ustanovilo da li ima nekakve povrede. Takođe, biće ispitani i roditelji uhapšenog Zorana P. i njegove sestre kako bi se proverilo da li je neko od njih eventualno znao šta se dešava u kući i šta je maloletnica trpela dve godine – zaključuje izvor.

(Tpknews.com/SD)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker