VLAŠKA POSLA: Lokalna sponzoruša iz Leskovca omađijala Homoljca

Slavi Homoljac (54), rodom iz sela Sige kod Žagubice, inače zet u selu Leskovac kod Petrovca na Mlavi, akter je jednog od najvećih skandala u istoriji Homolja.

Foto: Screenshot Facebook

Za njegove prijatelje… Homoljac je jedan ugledni domaćin, inače gastarbajter na privremenom radu u Austriji, jedan od najvećih ikada, a za one koji ga najbolje poznaju, njegovu najbližu rodbinu iz njegovog rodnog sela, on je “obično smeće”.

Naime, kako su za TPKNEWS ispričali pojedini članovi njegove najbliže rodbine iz Siga, Slavi Homoljac (54) je u ljubavnoj vezi sa Kristinom P. (23), rođenom sestrom svog zeta.

Po njihovim rečima Kristina je ćerka Kize policajca, inače, široj požarevačkoj javnosti poznat po mitu i korupciji, a koji zna i odobrava ovu ljubavnu vezu između njegove ćerke i njegovog prijatelja.

Njegova rodbina smatra da ova vanbračna avantura Homoljca skupo košta, a i da je uništila kredibilitet čoveka koji je važio za gotovo nepogrešivog, s obzirom da je Kristina P. poznata lokalna sponzoruša iz Leskovca koja svoje žrtve maksimalno iskorišćava.

– Sramota me što smo uopšte rod. Potpuno je izgubio razum. On svojoj sponzoruši plaća putovanja botokse, zatezanja guzice, sisa, za bolje i nije. Kada ode kod njega u Austriju, on joj plaća smeštaj u najskupljim hotelima. Nije ona sa njim zato što je lep, već zato što ima para – , zaključuje naš sagovornik.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Pitam se, koja je svrha ovoga teksta. Čovek nije javna ličnost, već običan smrtnik koji voli piletinu. Zašto ih treba javno žigosati i staviti na stub srama? Pustite ljude neka žive svoj život.

  2. Svako bi pomislio da se drama odvija u onaj tamo Leskivac otkude je Mitke. A sto se tice vlaskog Leskovca i vlaskog posla, mozemo reci – ma ljudi, pomutila mu pamet vlaskom magijom… Numa naindje frace.

  3. Opste je poznato da se u Sige zivi bez brige,posebno kada su ovi severno-korejanci nametnuli homoljcima svog presednika Pavlovica. Tako da Slave Sigljanin moze sebe pocasriti i jednom takvom botoksiranom sponzorusom. Kao ono, zasluzio covek.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker