NOVO NA SVETSKOM TRŽIŠTU! Svečano osvešćena prva fabrika za proizvodnju sokova za pse u Petrovcu na Mlavi (FOTO)

U krugu fabrike Eko step pellet koja u Petrovcu na Mlavi uz veliki broj zvanica i svečanog “osveštavanja” puštena je u rad fabrika za proizvodnju sokova za pse King’s Choice. Ovo je jedinstvena fabrika u Srbiji i svetu koja je posvećena stvaranju sokova za malene krznate ljubimce.

Foto: Promo

Na otvaranju su bili prisutni i predstavnici Privredne komore Srbije, Kinološkog saveza Srbije, sveštenstva koji su uz molitvu osveštali novootvorene prostorije fabrike, brojni poslovni saradnici iz Nemačke, Severne Makedonije i drugih okolnih zemalja.

Sa početnim kapacitetom proizvodnje od 1100 – 1300 boca na sat, plan je nakon Srbije plasman i na strano tržište, kao i proširenje asortimana sokovima i za umiljate mace. Već je 85 distributera iz inostranstva zainteresovano za distribuciju ovih proizvoda.

Ono što posebno izdvaja King’s Choice sok za pse od drugih dodataka ishrani je njegova ukusna i osvežavajuća formula koja se prizvodi sa ukusom ananasa, maline i borovnice. Razvijeni uz stručno znanje veterinara i nutricionista, King’s Choice sokovi za pse sadrže samo visokokvalitetne i prirodne sastojke. Bogati su esencijalnim hranljivim materijama poput vitamina, minerala i antioksidanata koji podržavaju imunološki sistem, održavaju zdravu kožu i dlaku, jačaju zglobove i kosti, i doprinose opštem blagostanju pasa.

– Proizvode smo predstavili na najvećem vodećem sajmu za ljubimce u Bolonji i do sada imamo gotovo 100 zainteresovanih distributera za naš proizvod. Zvanično smo prvi na svetu u proizvodnji sokova za pse i radimo pinom parom kako bi naši proizvodi stigli do svih korisnika – istakao je Đorđe Arizanović direktor King’s Choice.

Brojne ugledne zvanice su pozdravile ovaj poduhvat i uveličale svečanost otvaranja fabrike, među njima i predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić, koji je istakao da su pre pet godina građani opštine dobili jednu društveno odgovornu kompaniju, koja rado učestvuje u unapređenju života u njoj.

Novootvorena moderna fabrika opremljena je najsavremenijim mašinama koje omogućavaju održavanje visokih standarda kvaliteta i sprovođenje HACCP standarda.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Kakav je ovo popovski cirkus i reklamiranje nove kaluđerske mode? Naslov bi trebao biti: tumansko-gornjačko bratsvo u akciji 🙂

    1. Ne može dok se ne osvešta (kako je rečeno u naslovu). A da bi se osveštali Džekijevi sokići, tumanski svećenici moraju šta? Pa imati adekvatne kapice. Amin, Amin, Avin!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker