Uskoro osnivanje Udruženja preduzetnika opštine Kučevo

Već na drugom sastanku održanom između vodećih ljudi lokalne samouprave i zainteresovanih preduzetnika i privrednika dogovorene su najkonkretnije aktivnosti koje će dovesti do osnivanja Udruženja preduzetnika opštine Kučevo.

Tako je formirano Koordinaciono telo sa zaduženjem da preduzme sve neophodne mere koje će rezultirati Osnovačkom skupštinom Udruženja. U ovo telo izabrani su: Slavica Bulutić, Ljubomir Rajić, Radiša Mihajlović, Saša Milenković, Živorad Rajić,Zoran Demić, Veroslav Milenković i Mirko Avramović.

Kako je to izloženo od strane nosioca najviših funkcija u lokalnoj samoupravi, predsednika opštine Novice Janoševića, zamenika predsednika opštine dr Darka Blagojevića, predsednika SO Vladimira Stojanovića i člana Opštinskog veća Miloša Petrovića na teritoriji opštine Kučevo ima više od 400 preduzetnika a formiranje ovakvog Udruženja omogućiće „bolji ambijent za razvoj svih vidova preduzetništva, unapređenje rada i razvoja svakog konkretnog člana, mnogo bolja i brža razmena najznačajnih informacija, mogućnost zajedničkog nastupa i apliciranja za sredstvima po različitim osnovama, smanjenje rada „ na crno“ i „sive“ ekonomije“.

Koordinaciono telo će se sastati već u četvrtak, 19. janura a na dnevnom redu će imati predlaganje odgovarajućeg Statuta, otvaranje veb stranice, predlog imena novog Udruženja.

TPKNEWS/e-Kučevo

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker