Pronađeno telo utopljenika iz Aleksandrovca na obali Morave kod Miloševca

Telo Bogoslava Pajića zvanog Žića (65) iz Aleksandrovca, opština Žabari, u sredu prepodne pranađeno je dva kilometra nizvodno na desnoj strani obale od mesta gde se utopio, koje se bilo zakačilo za šipražje.

Velika Morava

Pošto se telo našlo na obali koje teretirojalno pripada Miloševcu, opština Velika Plana, uviđaj su izvršili nadležni organi iz te opštine. Njegovo telo nisu pronašli pripadnici ronaličke jedinice žandarmerije, koji su u utorak ceo dan pretraživali korito Morave, kao i same obale, već su to uradili meštani Aleksandrovca uz pomoć vatrogasaca-spasilaca iz Požarevca. Na licu mesta došli su pokojnikovi članovi porodice koji su ga identifikovali i telo je predato njima radi sahrane.

Podsećamo da je pokojni Bogoslav sa svojim komšijom, nakon što su skoro celi dan radili na popravku traktora, u ponedeljak predveče otišli na Moravu da se rashlade, ali se Bogoslav pri samom ulasku u reku nekoliko puta zakašljao i nestao u dubini reke. Predpostavlja se da mu je pozlilo, jer je bio srčani bolesnik sa ugrađena dva baj pasa, i da je to razlog njegovog utapanja.

TPKNEWS / M.V

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker