OPOZICIJA U POŽAREVCU: Stari i novi kadrovi koji su potekli iz iste kolevke

Zašto u Požarevcu, nema novih lica u opozicionim partijama, već je većina sastavljena od starih kadrova DS, preletačevića i drugih partija koji nemaju dovoljnu infrastrukturu i članstvo, a pojedini ni političkog iskustva niti znanja.

Foto: Ilustracija/Shotterstock

Ono vreme kada su vladali kako neko kaže demokrate i žuti, bilo je svega i svačega, svađa, tuča i na kraju su izgubili izbore…verovatno zato što su dobro radili u interesu građana Požarevca i Kostolca. Sada su ti isti promenili šminku i žele ponovo da vladaju.

Neki opozicioni funkcioneri se sastaju sa funkcionerima vladajuće stranke, a neki su trojanski konji naprednjaka i socijalista. To je isto kao kada bi se Marinika Tepić sastala sa Darkom Glišićem.

Ima i onih koji su postali poverenici opozicionih partija, a do juče su bili odbornici SNS-a. Posle se pitamo zašto nema novih lica u opozicionim partijama da promene Požarevac iz korena, a ne da vladaju više od tri decenije sve isti ljudi koji menjaju stranke kao čarape. Oni su bili na vlasti i videli smo šta su uradili, zapravo, za sebe najviše i svoje interese.

I dalje se nadaju da će svojom pričom da prevare građane da ponovo glasaju za njih, pa da ih uzjašu svi zajedno i stari i novi koji su potekli iz iste kolevke.

(Mole Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ja sam izbacen iz SNS-a. Sve mi je uskraceno. Radio sam kao vecnik za MZ. Za sebe nisam nista uradio a za narod raspitajte se. Darko Mirkovic. Koalicija NADA. Nema pregovora sa SNS-om. Bar dok sam ja podpredsednik GRO POKS Pozarevac.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker