POŽAREVAC SE OPROSTIO OD NENADA: Sahranjen mladić koji se obesio zbog raskida sa devojkom

Stražar u KPZ “Zabela”, Nenad Nedeljković (32) iz Požarevca, koji je izvršio samoubistvo posle raskida sa devojkom, sahranjen je na Starom groblju, u prisustvu porodice, rođaka i kolega.

Građani kod kapije Starog groblja

On je izvršio samoubistvo u utorak, u blizini kuće devojke koja živi u Prugovu. Pre toga joj je poslao poruku telefonom da izađe ispred kuće, što je ona i uradila. Čim je videla da Nenad visi o granu drveta, ona se onesvestila, a njena porodica pozvala je Hitnu pomoć, ali Nenadu nije bilo spasa.

Koliko je Nenad bio omiljen i poštovan na poslu i u gradu, vidi se i po tome što je dosta ljudi bilo na njegovoj sahrani i svi su dugo čekali da uđu u kapelu i porodici izjave saučešće. “Ovo je velika tragedija. Jadni njegovi roditelji, jadna sestra i njegovo dete. Šteta da se zbog ljubavnih jada ovako nešto desi. Da je pustio da malo prođe vreme, sigurno bi drugačije postupio”, rekli su neki od građana ispred kapele na groblju.

Nenadova umrlica

Nenad je iza sebe ostavio majku i oca, mlađu sestru i dedu, i trogodišnjeg sina. On je živeo sa svojom porodicom, a njegov sin sa svojom majkom, od koje se Nenad razveo pre par godina. Na sahrani je bila i njegova bivša supruga, kao i devojka iz Prugova. “Ništa ta devojka nije kriva. Ako su se zaista posvađali, on je mogao drugačije da postupi, a ne da sebi oduzme život. Ali, bi šta bi, nema ovde više popravka. Šteta za onako divnog momka”, rekli su neki od prisutnih.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker