BESNI TALAS KORONE: U Braničevskom okrugu još 19 novozaraženih, ukupno 291

Prema poslednjim podacima, u Braničevskom okrugu koronavirus potvrđen je kod još 19 osoba, među kojima su četiri zdravstvena radnika i jedan pripadnik MUP-a.

Na teritoriji Braničevskog okruga ukupan broj obolelih je 288, sa novim slučajevima koji su potvrđeni u Požarevcu, Petrovcu na Mlavi, Žabarima i Kučevu.

Najviše obolelih je u Požarevcu, ukupno 198. Novih slučajeva zaraze virusom COVID-19 u Požarevcu je 8, među kojima su i dva obolela zdravstvena radnika.

U Petrovcu na Mlavi je 7 novozaraženih, među kojima su dva zdravstvena radnika, jedan iz Doma zdravlja i drugi iz Stamnice, tako da je trenutno ukupan broj potvrđenih slučajeva u petrovačkoj opštini 36.

U Žabarima je jedan novozaražen, i to pripadnik MUP-a, tako da je u ovoj opštini sada ukupno 8 pozitivnih na virus COVID-19.

U Kučevu su danas potvrđena još 3 nova slučaja zaraze virusom COVID-19, tako da je trenutno ukupan broj potvrđenih slučajeva u kučevačkoj opštini 6.

Novozaraženih danas nije bilo u Velikom Gradištu, gde je trenutno 32 zaraženih, Malom Crniću 5, u Žagubici, gde je do sada ukupno zaraženih 4, i Golupcu, gde su do sada potvrđena samo dva slučaja korone.

U Braničevskom okrugu je do sada od početka epidemije urađeno 4.995 testova.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker