DRUŽENJE ZA DECU I RODITELJE: „Školica u prirodi“ u prelepom ambijentu Hipodroma u Požarevcu

U prelepom ambijentu na Hipodromu u Požarevcu 25. juna u organizaciji Vojnog sindikata Srbije, sindikalne organizacije KPZ Požarevac-Zabela, sindikalne organizacije ZZJZ Požarevac, u saradnji sa Konjičkim Društvom Knez Mihailo iz Požarevca, organizovana je „Školica u prirodi“.

Screenshot

Tema školice bila su osnovna znanja o konjima, a domaćin je bio Aleksandar Milenković, direktor KD “Knez Mihailo” koji postoji već preko 130 godina.

– Danas smo imali posebnu čast da za goste imamo decu članova sindikalnih organizacija iz Požarevca kojima smo prezentovali rad najstarijeg Konjičkog društva u Srbiji. U toku današnje školice izvršen je obilazak Muzeja poznatijeg kao Trofejna sala KD u kome se vidi ceo tok rada od osnivanja do danas sa posebnim akcentom na Ljubičevski konjički višeboj i voltižovanje dece – kaže domaćin Aleksandar Milenković.

Deca su videla i upoznala se sa opremom koja se koristi u konjarstvu i konjičkom sportu, a o vrstama i rasama konja govorio je dr. vet Predrag Adžemović stručni saradnik KD.

Na kraju su deca uživala u polaznom jahanju uz stručnu pomoć i nadzor instruktora jahanja Vojina Mirkovića i Suzane Janković .

Po završetku školice organizovano je druženje za decu i roditelje.

U znak zahvalnosti povodom održane školice u prirodi domaćinima direktoru KD “Knez Mihailo” Milenković Aleksandru i dr veterinarske službe Adžemović Predragu uručene su Zahvalnice Vojnog Sindikata Srbije.

(Tpknews.com/M. Joneker)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker