Hoće li Vučić pustiti pedofila Palmu niz vodu kao što nije Gašića, Lončara, Malog?

Komentarišući snimak svedočenja čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao “podvođenju” devojčica i žena u Jagodini, urednik dnevnika “Danas” Dragoljub Draža Petrović kaže da ako tu postoji i zrnce istine, to je razlog da vlada padne.

Foto: N1

“Tužilaštvo bi moralo već danas da krene u istragu jer je ta priča strašna, ako je i delić tačan. Ako se dokaže da je neko iz vladajuće koalicije znao, to je razlog da Vlada padne. Ako se pokaže da postoji i zrnce istine, Aleksandar Vučić neće moći da se postavi kao u prethodnim slučajevima kada ‘nije dao’ stranačke funkcionere Bratislava Gašića, Zlatibora Lončara, Sinišu Malog. Palmu će lakše ‘pustiti niz vodu’”, smatra on.

„Pisao sam kolumnu o Palmi, da je premijerka Ana Brnabić, koja je te 2016. godine bila ministarka, pominjala da ju je Marković zvao na bunga-bunga žurke. Očigledno se za te žurke znalo, možda su mislili da se Palma šali, nisu mislili da je to nešto loše. Tamo su se organizovale neke čudne zabave, ako su podvođene maloletnice, to se dešava sa nekim ko je deo vladajuće koalicije. Prošla vlast je takođe ‘tetošila’ Palmu, Boris Tadić je išao na kik-boks mečeve“, kaže Petrović u gostvanju na N1 televiziji.

Dodaje da „Jedinstvena Srbija“ Dragana Markovića Palme sada možda i nije važan koalicioni partner, ali bio je.

„Bili su jezičak na vagi, odlučivali su o većini sa SPS. Sada su deo vladajuće koalicije, govore pohvalno o Vučiću, on zna kako da se ostane na vlasti i kako da im uđe pod kožu“, rekao je urednik „Danasa“.

Na reagovanje ministarke Zorane Mihajlović, koja kaže da ako je Marinika znala zašto nije prijavila tužilaštvu, Petrović kaže da Tepić i jeste prijavila kada je dobila svedočenje čoveka.

„Ne možete za ovakve stvari pričati po sistemu ‘rekla-kazala’. U ‘Utisku nedelje’ je rekla da istražuje slučaj zapošljavanja žena u Jagodini i spomenula telefone za druženje, tada je imala neke informacije, a taj čovek se sada javio“, rekao je Petrović.

Kaže da je Palma majstor da pravi cirkuske predstave, ide u tužilaštvo, da ponavlja najgore uvrede o Mariniki Tepić.

„To govori kakav on ima odnos prema ženama. Ova priča nije glavna tema u dnevnoj štampi, u tabloidima, malo ih je ova priča zbunila. Zlostavljanja žena, glumica bile su glavne priče, a danas to nije centralna tema dana. Znajući za naše tabloide, nemoguće da se ne uhvate za ovu temu, osim ako ti neko ne kaže da spustiš loptu“, ocenjuje Dragoljub Petrović.

Pre par dana, Petrović je napisao kolumnu posvećenu liku i (ne)delu Dragana Markovića Palme pod nazivom “Palmina teorija evolucije”.

“Da nije Dragana Markovića Palme, deca u Jagodini nikada ne bi videla kako uživo izgleda majmun” izjavila je svojevremeno neka ushićena žena tokom ceremonije otvaranja jagodinskog Zoološkog vrta.

Sa iskrenem divljenjem bila je zagledana u Palmu, jer među Palminim glasačima u Jagodini odavno vlada mišljenje da je čovek nastao od Palme, ako ste pobornik teorije evolucije, ili pak da na početku beše Palma, ako ste pobornik biblijskih teorija.

Posle je, veruje se u Palminom biračkom telu koje više liči na biračko antitelo, lično Palma stvorio Jagodinu, pa je zatim lično stvarao sve ostalo što postoji u Jagodini, i uvek će među jagodinskim glasačima vladati ta zahvalnost Palmi što su blagodareći njemu, pored svih čudesa, imali jedinstvenu priliku da vide kako uživo izgleda majmun.

Ljudi su, veruje se među darvinovcima, nastali od majmuna, ali nikada precizno nije utvrđeno – od koga je nastao majmun?

Tako da jedino majmuni iz jagodinskog Zoološkog vrta imaju razlog da veruju da su nastali od Palme, koji ih je nabavio odnekud, samo on zna kako, prenosi N1.

Jedan komentar

  1. Svi su oni teški psihički bolesnici. Zašto narod ćuti. Pa to su njihova deca, sestre, majke. Da li je to prećutna trgovina robljem. Nije ćerki važno ko te već je važno da se plati ili zaposli. Logika naroda Jagodine. Gospode uništio si Sodomu i Gomoru pa šta sada čekaš?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker