Policajka koja je uhapšena zbog drogiranog i pijanog Vučićevog kuma puštena iz pritvora

Policijska službenica Katarina Petrović puštena je iz pritvora, potvrđeno je Danasu u Višem sudu u Beogradu.

Foto: Instagram

Ona se u pritvoru nalazila od 3. jula, a uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično delo zloupotreba službenog položaja time što je iz informacionog sistema MUP-a preuzela policijski izveštaj sa uviđaja saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao bivši direktor Elektromreža Srbije Nikola Petrović.

Ona se sumnjiči da je taj izveštaj potom prosledila narodnoj poslanici Mariniki Tepić, koja ga je objavila na društvenoj mreži Tviter. Nakon hapšenja Viši sud u Beogradu odredio joj je pritvor od 30 dana.

Izveštaj koji je objavila Marinika Tepić, poslanica Stranke slobode i pravde detaljno opisuje saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovao Nikola Petrović. Kako se navodi, do nesreće je došlo 6. marta ove godine, a uzrok je to što Petrović nije propustio vozilo opel astra koje je imalo pravo prvenstva prolaza. On je udario u automobil, a tom prilikom su dve žene lakše povređene i načinjena materijalna šteta u visini od 600.000 dinara.

Izveštaj takođe navodi i rezultate tesitranja na prisustvo alkohola i narkotika. Tako je javnost saznala da je Nikola Petrović, imao 0,41 promil alkohola u krvi, ali i da je bio pozitivan na kokain. Žena koja je upravljala opelom, nije bila pod dejstvom alkohola ili narkotika.

(Tpknews.com/Danas)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker