BRUKA: Topolovčanke doterane i utegnute otputovale Arivinim autobusom na miting u Kraljevo

Danas se obeležava 10 godina postojanja Srpske Napredne Stranke, a kako drugačije to da obeleže nego „veličanstvenim mitingom“ uz prigodan govor gazde i aplauze razularene mase u transu.

Nije teško naprednjacima da zakupe prostor, nije teško ni gazdi da drži višečasovni govor, ali da bi skupili masu naravno da moraju da angažuju sopstvenu armiju iz cele Srbije. A ni oni ne dolaze za džabe.

Danas oko dvanaest časova u centru sela, doterane, utegnute i našminkane, armija prelepih Topolovčanki Arivinim autobusom krenula je za Kraljevo, da daju podršku svom veličanstvenom lideru i gazdi. I naravno pred put, sendviči su tu, voda je tu, razularena masa je tu, pa nek se i dalje pitaju zašto ih narod proziva da su sendvičari, apsolutno su opravdali svoj nadimak.

Mi im želimo da u zdravlju i veselju pojedu i popiju sve te poklone jer otprilike toliko i vrede, ništa više i ništa manje. Nadamo se samo da u sendvičima ima dovoljna količina ugljenih hidrata koji će im fizički pomoći da izdrže celokupan cirkus i da još brže, jače i bolje aplaudiraju liderima koji su i njih, a nažalost i sve nas pretvorili u jednu ogromnu sramotu.

Sramotu za koju ne postoje granice.
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Close