Danas, pretežno oblačno, hladnije sa slabim snegom (VIDEO)

U Braničevskom okrugu se danas očekuje pretežno oblačno i malo hladnije vreme, mestimično slab sneg, uz najvišu dnevnu temperaturu od dva stepena, saopštio je RHMZ.

Foto: Pincum

Meteorolozi upozoravaju da je danas ponegde još moguća kiša koja će se lediti na tlu. Očekuje se jak do olujni jugoistočni vetar.

Sutra popodne, očekuje se postepeno razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od minus osam do minus četri, najviša od minus četri do plus jedan.

U Velikom Gradištu će danas biti malo hladnije, ujutro oblačno sa slabim snegom, zatim suvo, dok je za popodne najavljeno postepeno razvedravanje.

Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura minus devet, a najviša jedan stepen.

U nedelju ujutro očekuje se slab do umeren mraz, sa mestimičnom i maglom, a tokom dana pretežno oblačno, sa slabim snegom. U toku noći očekuje se novo naoblačenje sa snegom, sa jugozapada.

Od ponedeljka vreme će biti oblačno i hladno sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača. Temperatura će biti malo ispod prosečne za ovo doba godine, a najviša dnevna od minus tri do jednog stepena.

Biometeorološka prognoza za subotu, 14. januar:

Za hronične bolesnike, naročito s cerebrovaskularnim i respiratornim tegobama, nastavlja se nepovoljan meteorološki uticaj.

Moguće meteoropatske reakcije su reumatski bolovi, promenljivo raspoloženje i poremećaj.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker