JEZIV SNIMAK NASILJA: SNS pomoćnik predsednika opštine tukao bivšu suprugu i njenog oca (VIDEO)

Anđela Nikolić iz Negotina nekoliko puta je prijavljivala bivšeg partnera Mladena Boškovića za nasilje u porodici, a sve je eskaliralo nedavno kada je povređena njihova maloletna ćerka, koju je udario Mladenov otac. Inače, Bošković je član Srpske napredne stranke i pomoćnik predsednika opštine Negotin, a bio je i narodni poslanik u prošlom sazivu Skupštine.

Screenshot

Nova.rs došla je u posed uznemirujućeg video snimka na kojem se vidi da se Mladen Bošković i njegov otac fizički obračunavaju sa ocem Anđele Nikolić, nakon što je Bošković u vidno alkoholisanom stanju došao da vrati dete majci. Na snimku se vidi da Mladen i njegov otac udaraju Anđelinog oca na zemlji, a potom i kako nesrećni čovek dobija dva udarca nogom u glavu.

Anđela Nikolić je potvrdila da je ona napravila snimak i kaže da već tri godine trpi torturu od Mladena Boškovića.

– Moja ćerka, moj otac i ja doživeli smo porodično nasilje 4. juna kada su Mladen i njegov otac fizički napali mog oca, ispred naše porodične kuće gde dete živi. Mladenov otac, Zoran, je u pokušaju da udari mene, udario dete pesnicom po licu i rasekao joj usnu, zbog čega je od policije dobio zabranu prilaska – objašnjava Nikolić i dodaje da Bošković vodi nekoliko krivičnih i parničnih postupaka protiv nje i njenog oca.

– Negotin je mali grad, on je bio poslanik SNS u prethodnom sazivu Skupštine, sada je pomoćnik predsednika opštine i vrši politički pritisak na institucije, koje umesto da prepoznaju nasilje, izlaze njemu u susret. Tako će biti dok se ne dogodi tragedija – kaže Anđela.

Ističe da se nekoliko puta obraćala Centru za socijalni rad i ukazivala im da Bošković provodi vreme s detetom dok je pod dejstvom alkohola, da je agresivan i da se ne brine adekvatno o devojčici, ali da su oni to zanemarili, te da na njene prijave nisu reagovali, već da su radili u korist Boškovića.

Nova.rs upitala je Centar za socijalni rad, između ostalog, da li su nakon prijave nasilja u porodici procenili rizik po bezbednost Anđele Nikolić i njenog deteta, organizovali intervenciju i odredili mere koje će Centar za socijalni rad preduzeti u cilju prioritetne zaštite žrtvi, kako čitava situacija ne bi dalje eskalirala, ali do objavljivanja teksta Nova.rs nije dobila odgovor.

U vezi sa ovim slučajem, iz Ministarstva unustrašnjih poslova navode da su pripadnici MUP u Negotinu, postupali odmah po ovoj prijavi i po nalogu nadležnog tužioca i podneli krivičnu prijavu protiv Mladena Boškovića i njegovog oca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

– Takođe, policija je u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici ocu M. B. izrekla hitnu meru zabrane da kontaktira dete i prilazi mu, a Osnovni sud je ovu meru produžio do 7. jula ove godine. Policija je postupala po svakoj od prijava koje je A. N. podnela protiv M. B. i uvek je o tome obaveštavala Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu kome se možete obratiti za više informacija – kažu iz MUP-a i dodaju da je o svemu obavešten i Centar za socijalni rad.

Da je Mladen Bošković poznat kao lokalni političar, prethodno i narodni poslanik Srpske napredne stranke, kažu i meštani Negotina.

– Najpoznatiji po bahatosti i maltretiranju sugrađana koji ga plaćaju. Nije retkost da ga vidite pijanog kako provocira i vređa ljude, pa kad mu neko uzvrati onda uzima telefon, snima, sebe predstavlja kao žrtvu i preti svojim političkim vezama, podnosi tužbe i razvlači ljude po sudovima. Preti svima, pa i državnim službenicima, da će dobiti otkaze, a kad baš hoće da se hvali pominje rodbinske veze sa ministrom Nikolom Selakovićem, što često radi – tvrdi izvor koji nije hteo da mu se objavi ime jer “neće da mu iko zagorčava život”.

Negotinci tvrde da se Bošković najbahatijie ponašao dok je bio poslanik sa imunitetom, te da nisu iznenađeni kada čuju da je bio nasilan.

– Tada je umislio da je nedodirljiv. Nije tajna da nije omiljen ni u lokalnom odboru SNS jer često moraju da idu za njim i izvinjavaju se Negotincima kojima pravi probleme, evo već nekoliko godina. Zato i nije iznenađenje kada čujete i vidite da je nasilan, samo se nadam da će ga neko zaustaviti pre nego što sve ode predaleko. Srpska napredna stranka dobija podršku na izborima u Negotinu, ali ne za ovakvo nasilno i bahato ponašanje, posebno prema ženama i deci – dodaje.

Inače, Mladen Bošković je član Srpske napredne stranke. Obavljao je funkciju pomoćnika predsednika opštine Negotin u oblasti privrede i infrastrukture u periodu od 2018. do 2020. godine. U periodu od 2020. do 2022. godine obavljao je funkciju narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije i predstavljao borski okrug. Od decembra 2022. godine obavlja funkciju pomoćnika predsednika opštine za ekonomska pitanja i finansije.

(Tpknews.com/Nova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker