NEDINIĆU STIGLA PODRŠKA: Potpredsednik SNS, Miloš Vučević, u obilazak naprednjaka iz Petrovca na Mlavi

Obilazeći opštine Petrovac na Mlavi i Kučevo Braničevskog upravnog okruga, potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, kaže da će prvenstveno razgovarati o ključnim temama koje preovlađuju u akruelnoj političkoj situaciji, a u vezi je sa smernicama Glavnog odbora SNS i tiču se izbora.

Foto: Privatna arhiva

– Želimo da pojasnimo našim članovima koliko su neopravdani i netačni navodi dela opozicije, koji predvide Đilas, Jeremić, Obradović, u vezi sa pozivom na bojkot izbora, jer, kako kaže Vučević, ne postoji suštinski razlog ni u vezi sa biračkim spiskovima, ni u vezi sa izbornim pravilima, niti sa Zakonom o finansiranju političkih stranaka, već postoji samo, kaže Vučević, da oni hoće vladu bez izbora i da se domognu vlasti bez izbora.

Kako kaže Vučević, to je njihova nedvosmislena politika i spram toga se moramo vladati, odnosno donositi određene političke odluke.

Foto: Privatna arhiva

– Moramo se spremiti za kampanju, koja neće biti jednostavna, kaže Vučević i napominje da se mora u punom angažmanu ući i prikazati sve ono urađeno, ali isto tako imati i planove razvoja svake opštine u naredne 4 godine.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker