RAT PETROVČANA I ŽAGUBIČANA: Napad SNS batinaša iz Žagubice na grupu građana iz Petrovca na Mlavi (VIDEO)

U subotu, dok je grupa građana iz Petrovca na Mlavi obilazila reku Mlavu, napala ih je grupa od 15-est naprednjaka na čelu sa predsednikom opštine Žagubica, Safetom Pavlovićem.

Screenshot youtube

S obzirom da je Mlava trenutno goruće pitanje u Petrovcu na Mlavi i već je dovelo do pedela i prepucavanja preko društvenih mreža između građana i rukovostava ovih dveju opština. U subotu 01. decembra je ovo prepucavanje već izmaklo kontroli i, stiglo je i do fizičkog sukoba.

Kako nezvanično saznajemo, dok je grupa građana iz Petrovca na Mlavi obilazila reku Mlavu povodom sutrašnje tribine o izgradnji MHE u Opštini Petrovac, došlo je do incidenta između njih i 15-est pristalica SNS-a iz Žagubice koje je lično kako nam je rečeno, predvodio predsednik opštine Žagubica, Safet Pavlović.

Oko petnaest pristalica vladajuće stranke iz Žagubice na čelu sa Safetom, isekli su jedno drvo koje su iskoristili kao most da pređu preko Mlave i naprave sačekušu grupi Petrovčana koji su krenuli u obilazak reke. Prilikom prelaska preko drveta koje su oborili, polovina naprednjaka je popadalo u vodu. Nakon što su prešli reku, već besni jer su polovina njih bili mokri, krenuli su ka ovoj grupi. Kada su ih pristigli, odmah je došlo do koškanja i guranja, a kako su rekli pristuni i do nekoliko udaraca i šutiranja od strane naprednjaka iz Žagubice.

Jedan član grupe iz Petrovca je uspeo da se udalji sa mesta i pozove policiju.

Kako su nam rekli prisutni građani, na lice mesta je došlo oko 20-tak policajaca iz Požarevca koji su smirili agresivne batinaše.

TPKNEWS/Petrovac INFO

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker