PETROVAČKI SNS “DRMATORI”: Asfalt za seoskog glavešinu iz Ranovca pre pada vlasti! (FOTO)

U selu Ranovac, kod Petrovca na Mlavi je poslednjih dana na delu bezobrazluk, rasipništvo i u najmanju ruku nepravda kako bi za razne sumnjive poslove bio nagrađen predsednik mesne zajednice Robin Grbinović!

Foto: Facebook

Naime, umesto da se asfaltira put prema i kroz Ogreško polje ili npr. Kulmija prema Velikoj Petrži gde ima mnogo domaćinstava koja nikad nisu videla asfalt, asfaltiran je put Mala Petrža u dužini od oko 700 metara do kuće predsednika mesne zajednice koji će koristiti samo on i njegovi rođaci iz još jednog domaćinstva!

Na neki način razumemo paniku vlasti i jasno je da svako od njih pokušava sebi da prigrabi što više pre odlaska naprednjačkog režima na smetlište istorije ali je ovakvo ponašanje prevršilo sve moguće granice!

Podsetimo, slična situacija se dogodila pre nekoliko meseci u selu Oreškovica gde je takođe asfaltiran put ka svega nekoliko domaćinstva seoskih “drmatora” dok je istovremeno nemoguće prići ni srpskom ni vlaškom groblju u Oreškovici pa meštani obilaze nekoliko kilometara kako bi do groblja stigli i posetili grobove svojih najmilijih.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker