POSLE BROJNIH SKANDALA: Nikola Rađen se vraća vaterpolu, igraće za VK Požarevac

Nikola Rađen nakon nekoliko burnih godina, ispunjenih skandalima, odlučio je da se vrati vaterpolu i počeo je da radi kao predvodnik „Akademije talenata“.

Foto: Facebook/Saša Pavlović

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović objavio je na društvenim mrežama da će se Rađen u vaterpolo vratiti i kao igrač.

“Lepe vesti za sve ljubitelje “vodenih” sportova u Požarevcu. Nikola Rađen, naš proslavljeni vaterpolo reprezentativac, predvodnik “Akademije talenata”, sprovešće letnji kamp vaterpolo i školice plivanja za neplivače na gradskom bazenu od 22. do 27. jula 2022. godine. Kamp, koji će biti besplatan, je posvećen klincima, kako onima koji ne znaju da plivaju, tako i onima koji žele da se usavrše i savladaju prve korake u vaterpolu. Pored Nikole, kamp će tokom njegovog trajanja, posećivati i ostali sportski velikani. Zahvaljujući odličnoj saradnji koju ima sa Sportskim centrom Požarevac i VK Požarevac, Nikola će za požarevački klub i nastupati u ovogodišnjoj letnjoj ligi”, stoji u Pavlovićevoj objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, Rađen je u bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Vojvodinu, Partizan, Hios, Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Oradeu, Dinamo Moskvu i AEK.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je 18 medalja na velikim takmičenjima, od čega su dve sa Olimpijskih igara 2008. i 2012. godine.

U maju 2015. otkriveno je da je bio pozitivan na kokain i usledila je suspenzija. Optužen je bio i za nasilje nad devojkom, ali je slučaj rešen pomirenjem sa Milicom Ristić.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker