NOVA INVESTICIJA: Pametna tabla za Osnovnu školu u Majilovcu (VIDEO)

Nova interaktivna tabla, koju je obezbedila opština Veliko Gradište, uručena je danas učenicima Osnovne škole “Vuk Karadžić“ u Majilovcu. Tablu je đacima predao na korišćenje predsednik opštine, Dragan Milić, koji je školu posetio sa svojim saradnicima.

Foto: SOVG

“Zadovoljstvo mi je što čujem da ulaganje daje rezultate, ovo je deveta tabla, a inače četrdeset i druga tabla u svim našim školama što nije mala stvar za tri osnovne i jednu srednju školu ako znamo da jedna tabla, sa pratećom opremom, košta otprilike 1.500 evra. Mi ćemo i dalje da činimo napore da se kupuju kvalitena učila, ne samo table nego i druga učila potrebna deci da bi se kvalitet nastave podigao svake godine za stepenicu više.“, rekao je predsednik opštine dodavši da će opština ova izdvajanja propratiti i nagradama koje već desetak godina dodeljuje najboljim đacima na republičkim takmičenjima, “vukovcima“ i sportistima.

Kako je rekao, ulaganje u obrazovanje i prosvetu nije trošak već investicija koja se kad-tad vrati dok kvalitetnim socijalnim programom opština nastoji da stimuliše i povećanje nataliteta.

Zahvalivši na poklonu, direktorna OŠ “Vuk Karadžić“, Brankica Makuljević, istakla je važnost kvalitetnih nastavnih sredstava u školi za unapređivanje nastave: “Mi koristimo moderna nastavna sredstva, nadamo se i radimo na tome da naš rad bude ispraćen radom naših učenika i da će oni da daju neke posebne rezultate. Ono što je bitno za naše učenike je to da oni od prvog razreda već znaju šta je interaktivna tabla i da je sva područna odeljenja imaju.“.

Ovom prilikom, predstavnici opštine obišli su i ostale učionice kao i moderne kabinete za jezike i informatiku gde se nastava, takođe, odvija na savremenim učilima.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker