URUČENE NAGRADE: Kafe kuvarica najbolja radnica u gradištanskoj lokalnoj samoupravi

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, uručio je, na svečanom prijemu, novčane nagrade radnicima “za najistaknutijeg zaposlenog u 2019. godini“ u Opštinskoj upravi i javnim ustanovama i preduzećima lokalne samouprave.

Foto: Facebook

Čestitajući im, predsednik je poručio: “Naravno, može da bude i bolje, nikada nemojte da se zadovoljite onim što ste postigli, treba uvek težiti boljem. Mi smo mala opština sa skromnim budžetom koja je zaista mnogo postigla. U toku su radovi na infrastrukturi – osnovnoj školi u Srednjevu, sportskoj hali na Srebrnom jezeru, Domu zdravlja, renoviraće se Muzička škola, u planu su i drugi radovi. Čestitam vam novogodišnje praznike i želim malo takmičarskog duha jer s ovom praksom treba nastaviti.“.

Nagrade u iznosu od po 10.000 dinara uručene su sledećim radnicima: Tošić Dejanu i kafe-kuvarici Snežani Mirković, zaposlenim u Opštinskoj upravi, Radiši Periću, zaposlenom u JKP “Dunav Veliko Gradište“, Milenković Ranici, zaposlenoj u Osnovnoj školi “Miša Živanović“ Srednjevo, Milanu Stankoviću i Dragani Ivić, zaposlenima u Osnovnoj školi “Ivo Lola Ribar“, Miomiri Skočić, zaposlenoj u Centru za socijalni rad Opština Veliko Gradište i Golubac, dr Milanki Milić i Goranu Birtaševiću, zaposlenima u Akreditovanoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Veliko Gradište, Oliveri Matić, zaposlenoj u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić“ Majilovac, Sanji Stefanović, zaposlenoj u Srednjoj školi “Miloje Vasić“ Veliko Gradište, Mileni Stojković, zaposlenoj u Školi za osnovno i srednje muzičko obrazovanje “Stevan Mokranjac“ Požarevac, Violeti Perić, zaposlenoj u JU Kulturni centar “Vlastimir Pavlović Carevac“ Veliko Gradište, Kristini Zarvić, zaposlenoj u Turističkoj organizaciji Opštine Veliko Gradište, Danijeli Stević, zaposlenoj u JU Narodna biblioteka “Vuk Karadžić“, Mileni Mitić i Dragani Tišanović, zaposlenima u PU “Majski cvet“ Veliko Gradište, i Dejanu Bogdanoviću, zaposlenom u Sportskom centru Opštine Veliko Gradište.

Foto: Promo

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker