BANKARSKI MONOPOL BEZ PRESEDANTA: U jeku izborne kampanje Mikić zatvara banku Intesu u Kučevu

Građani opštine Kučevo bili su zatečeni, zgranuti i u šoku kada im je u petak 24. Novembra stigla cirkularna poruka da se zatvara ekspozitura banke Intesa u Kučevu.

Foto: Privatna arhiva

Kučevljanima je sada ostala samo jedna banka u kojoj je šefica Bojana Šulejić dugogodišnja ljubavnica robijaša Mikića. Ovaj Mikićev čin stvaranja monopola i prisiljavanja građana da imaju samo jednu mogućnost da idu u banku kod njegove ljubavnice je bez presedana u Kučevu i u celoj Srbiji.

Ono nešto građana koji ne žele da pređu u banku Poštansku štedionicu biće prisiljeno da od 28. decembra 2023. godine idu u Požarevac, Golubac ili Petrovac na Mlavi u banka Intesu.

Najdramatičnije je što je troje preostalih radnika ekspoziture banke Intesa u Kučevo nakon 20 godina predanog rada izbačeno na ulicu.

Kučevačkom čaršijom kruže priče da je Mikić ovaj potez napravio ne samo zbog privatizacije Kučeva u svoju korist i korist Bojane Šulejić, već i zato što je šefica ekspoziture Gordana Lupšić rođena sestra Gorana Milojevića Grnje koji stoji iza opštinskog odbora Stranke Slobode i Pravde u Kučevu i Predraga Mihajlovića koji je bio predsednik FK Zvižd Kučevo, ali koji nije hteo da radi po diktatu robijaša Mikića.

Kučevo nikada u svojoj istoriji nije bilo ovoliko upropašćeno i građanima nisu bila toliko uskraćena prava na izbor usluga, kao u mandatu robijaša Mikića i Ivana nejakog koji gaji nadu da će biti narodni poslanik i da će moći još više da se švaleriše po Beogradu dok mu decu čuva izmučena majka.

Kriminal u Kučevu je na vrhuncu i Kučevo je grad koji umire.

Spas za Kučevo i Kučevljane su izbori 17. Decembra i poslednja je šansa da se ova opština povuče sa ivice provalije u koju je gura naprednjačko-socijalistička koalicija.

(Dpoisnik2 tpknews.com iz Kučeva)

PROČITAJ I

13 Komentari

  1. Golubac nema Banku Intesu već Komercijalnu. A što se tiče zatvaranja ekspoziture zašto Kučevljani ne kontaktiraju sedište banke u Beogradu i podnesu kolektivni zahtev da se ekspoziture ne gasi. Ko je strana banka ine verujem da ta propalica od Mikića može baš sve. 17.12 je šansa da se krimosi počiste.

  2. Odavno je javna tajna da će u Kučevu ostati samo jedna banka, pa ne vidim razlog da neko izmišlja i piše laži. To vam je isto kao što se već uveliko priča da Golubac ostaje bez ispostave EPS-a. Sve se seli za Veliko Gradište. I Kučevo i Golubac postaju polako najgore selendre gde caruju lopovluk i narko mafija. A narod ćuti i povija kičmu, tako da ta koji mesec neće više ni hodati već mileti od podaništva i kukavičluka.

  3. Znači ima istine u onome da se zločinac vraća za mesto zločina…pa eto, svedočimo tome da neko ko kao mlad odrobija zbog lopovluka prema Banci, onda je izgledno i za očekivati da će se jednog dana iz niskih pobuda i osvetiti…jelte…onako mafijaški, uz hladno serviranje, na svirep i podmukao način.

  4. Ljudi, prekinite sa ovakvim komentarima! Mislite o tim ljudima koji ce mozda bez posla ostati! Ne lupetajte gluposti vise!

  5. Da li neko zna gde se krije Somi? Neka izadje na svetlo dana, kampanja je, neophodna je njegova energija i smisao za stampanje plakata upaljaca zastavica i bedzeva. Jos ima njegovih bedzeva sa Motiva. Dobar je i za postavljanje standova i ozvucenja. Prvi je utrcao u hotelski orkestar ali nije znao sve note pa je presao u soliste. Nije za orkestar.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker