SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Kučevački socijalisti stupili u koaliciju sa opozicionim pokretom “Zajedno za Kučevo”

Na sednici OO SPS Kučevo održane 02. Novembra 2023. godine, donet je zaključak da OO SPS Kučevo stupi u koaliciju sa opozicionim pokretom “Zajedno za Kučevo”.

Foto: Privatna arhiva

– Iako ne delimo iste ideološke stavove, odluka je doneta usled nemogućnosti OO SPS Kučevo da prikupi 200 potpisa podrške građana kako bi izašli na predstojeće parlamentarne i lokalne izbore – kaže za TPKNEWS Siniša Jovanović Sekretar OO SPS Kučevo.

Do sada, kako navodi Jovanović, kučevački socijalisti su jedva sakupili 46 potpisa, te su zbog prethodne dobre saradnje sa Laletom Vukovićem na parlamentarnim izborima 2022. godine, gde su ostvarili značajan skok na biračko mesto Kučevo-kolonija odlučili da stupe u koaliciju sa ovim opozicionim pokretom.

U Memorandumu o saradnji pokret “Zajedno za Kučevo” se izjasnio da na lokalnom nivou odustaje od politike republičkog pokreta “Zajedno za Srbiju” i da će dati punu podršku OO SPS Kučevo.

– Stav OO SPS Kučevo je da se podrže čeonici kriminogene strukture SNS-a u Kučevu i ja lično, kao sekretar opštinskog odbora sa većinom članstva ne delim taj stav, ali složni smo da prihvatimo stavove koje nam nameće Sanja Vukojević, predsednica OO SPS Kučevo – kaže Jovanović koji dodaje da je za ovu ekskluzivnu vest ciljano odabran baš naš portal zbog naših učestalih napada na Sanju Vukojević, predsednicu OO SPS Kučevo, Dragoljuba Firulovića, podpredsednika OO SPS i na našeg sagovornika koji je na funkciji sekretara OO SPS Kučevo.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Zahuktava se rat između SNS i SPS.Čitajuci ovaj teks ocigledno je da se povecao broj simpazitera SPS pa je to verovatno zasmetalo SNS pa ne bira sredstva kako bi snizio rejting koalicionom partneru.

  2. dakle, namera je jasna…kao i do sada SPS će povući reč i svoje glasove preneti onome koji će da formira vlast

    već viđeno

    i tako eto, narod u opštini Kučevo neće zapravo imati opciju na izborima…koji će se tako pretvoriti u farsu, a vlast će ostati ista kao i proteklih još malo pa 20godina

    žalosno

    ali…kakav narod, takva i vlast

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker