VEOMA LOŠ ODZIV: U Braničevskom okrugu samo 19,8 odsto medicinara dobrovoljno primili vakcinu protiv korone

Od skoro 1200 zdravstvenih radnika u Braničevskom okrugu samo je 240 dobrovoljno primilo vakcinu protiv korona virusa, ili u procentima oko 19,8 odsto.

Prema rečima direktora požarevačke bolnice dr Danka Nikolića, sve je prošlo uredno i svi vakcinisani se osećaju dobro, a kako je Nikolić dodao, zdravstveni radnici koji žele da se vakcinišu i dalje mogu da se prijavljuju,

U bolnici je na lečenju od korona virusa 112 pacijenata koji je pre nekoliko dana dostizao i broj od oko 200 zaraženih.

Takođe, smanjen je broj prijema u odnosu na broj otpusta.

– Ovih dana je veći broj otpusta u odnosu na prijem, juče je bilo 8 prijema, a 12 otpusta. Situacija je malo bolja i mirnija ali još nije vreme za opuštanje. Da bi održali ovakvo stanje moramo i dalje da poštujemo mere – , naveo je Nikolić.

Podsetimo, juče je u Zavod za javno zdravlje Požarevac stiglo 265 doza vakcine protiv korona virusa, kompanije Fajzer-Biontek, namenjenih za vakcinaciju zdravstvenih radnika u Braničevskom okrugu.

Juče su vakcinisani zdravstveni radnici koji su se prijavili za vakcinaciju u Opštoj bolnici u Požarevcu, a vakcinacija se danas nastavila dalje na punktovima uspostavljenim u domovima zdravlja u okrugu.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Pametni ljudi. Oni najbolje znaju da vakcine nisu dovoljno ispitane. Gradjani se koriste kao zamorčići. Ko može da kaže kakve posledice dugoročno ostavljaju. Onaj što je napravio Fajzerovu već je rekao da izaziva sterilitet kod muškaraca. Da je i ostali narod pametan pa da niko ne primi. Nego je država zajedno sa štampom prvo dobro uplašila narod pa sad hrle za vakcinu kao ovce na klanje. I niko da razmisli. Svake godine imamo grip, samo ga ove nemamo. Sve je korona. Vladari iz senke zajedno sa Bilom Gejtsom igraju svoju igru a političari i štampa im pomažu i ubedjuju narod da je to teorija zavere.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker