OD DANAS: Svi savesni građani mogu da prijave komšije, rođake i prijatelje koji ne plaćaju porez na šupu, bunar ili neki pomoćni objekat

Poreska uprava u saradnji sa poreskom policijom kreće u odlučnu akciju naplate poreza, a svi savesni građani mogu prijaviti, ako imaju saznanja da neko ima šupu, bunar ili neki pomoćni objekat, a na njega ne plaća porez.

Foto: Ilustracija

Svi gađani su dužni da sami prijave sve svoje pomoćne objekte i na njih plate porez, a ako oni to ne urade, država ima načina da sazna za njih i da im naplati porez koji izbegavaju da plate.

Najveća pomoć poreskim organima stiže upravo od samih građana koji neprestano zovu i prijavljuju svoje komšije, rođake i prijatelje koji pokušavaju da izbegnu plaćanje poreza.

Država je zahvalna svim savesnim građanima koji pomažu poreskoj upravi u otkrivanju onih koji žele da izbegnu plaćanje poreza. Ona ih poziva da nastave sa daljim prijavljivanjima onih koji bi da ne plate porez i da na taj način potkradu i oštete državnu kasu.

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Srbi su inace poznati po tome da komsiji crkne krava a sad im jos vlast to legalno pomaze da budu jos gori nego sto su bili. Ajmo Srbijanski spijuni nahrlite ka drzavnim cinovnicima i spijunirajte do mile volje. Sada cete se zvati lojalni gradjani!

    1. Nek se sluzbenici poreskog late svog posla pa nek zaredjaju kucu po kucu i izvrse popis za oporezivanje. Interesu je me dali ce se oporezivati u stambenim zgradama terase podrumi i garaze. Sramota za ovu danasnju vlast nepita da li narod moze kupiti hranu lekove a kamoli privatne lekare jer do onih za koje place socijalno ne moze jer nema termina zbog korone a nekima je to i izgovor.

    2. Otkud ja znam nasta komsija ne placa porez kada nemam uvida u njegov poreski racun, osim da i komsiluku saljete poreske racune za komsije sa kojima ne razgovara.

    3. Evo ja prijavljujem Anđelka, Andriju i Aleksandra Vučića koji su pokrali pola Srbije a nemaju srazmerno prijavljenu imovinu na koju plaćaju porez, DA IM PROVERITE SLAMARICE I OSTALE ŠTEKOVE U ZEMLJI I INOSTRANSTVU !

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker