OPTUŽEN ZA UBISTVO: Na smrt pretukao čoveka u blizini ciglane u Požarevcu (FOTO)

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv T.L. (51) iz Požarevca zbog sumnje da je 24. januara ove godine ubio Živoslava Živojinovića (60), tako što ga je na smrt pretukao metalnom šipkom.

Krv kod ulaza u baraku

Ovom zločinu prethodila je svađa osumnjičenog i njegove žrtve, koja je prerasla u tuču, a onda i u zločin. Sve se odigralo u starim barakama u blizini ciglane, u Ulici Bože Dimitrijevića. U tim barakama niko više ne živi i jedini stanar bio je Živoslav. Komšije kažu da je bio miran čovek, penzioner, ali da je voleo da popije. Pretpostavlja se da je do svađe i ubistva došlo upravo zbog alkohola. Kod ulaznih vrata barake videla se veća količina krvi. Unutra je mnoštvo starih stvari, iz čega se vidi da je Živoslav živeo u veoma teškim uslovima.

Soba pokojnog Živoslava

Neke komšije kažu da je ovde živeo sam, a da negde ima suprugu i sina, dok mu je drugi sin preminuo.

– Viđali smo Živoslava ponekad. Bio je miran, nije nikog dirao. Zato nam je čudno i baš smo se iznenadili kad smo čuli da ga je neko ubio – kazale su komšije.

Baraka u kojoj se desilo ubistvo

Posle hapšenja, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, a posle toga predat je tužiocu i određen mu je pritvor.

Za krivično delo ubistvo za koje se on tereti, prevdviđena je kazna od 5 do 15 godina zatvora.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker