DETALJI MISTERIOZNE SMRTI U ITALIJI: Ovo je dedin automobil u kome je pronađena mala Martina (3) iz Srbije (VIDEO)

Italijanski mediji objavili su fotografije i snimke automobila u kojem je pronađeno beživotno telo troipogodišnje devojčice srpskog porekla Martine M. 

Prema prvim informacijama u pitanju je automobil njenog dede i devojčica se, navodno, u njemu igrala sa drugim mališanima sa kojima je bila na proslavi rođendana.

Kako navode italijanski mediji, majka je pronašla Martinu, pa je dete, koje je bilo bez svesti, hitno transportovano u bolnicu „San Đovani Bosko“.

RANA NA ČELU

– Utvrđeno je da porodica stanuje u nomadskom kampu. Devojčica je u bolnicu doneta mrtva i utvrđeno je da je najverovatnije preminula tri do četiri sata pre nego što ju je majka pronašla. Lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt i zabeleže da je na čelu imala ranu – navode mediji.

Zasad se proverava da li je devojčica povređena u igri, a dete je, navodno, bilo bez odeće.

– Rana je mogla nastati i od blažeg udarca ili pada. Postoji mogućnost da se onesvestila ili zaspala u automobilu i preminula usled toplotnog udara. Zanimljivo je da automobil nije bio zaključan kad je dete nađeno – prenosi italijanska štampa.

Kako su majka i ujak doveli Martinu u bolnicu, policija je po službenoj dužnosti ispitala ženu.

– Ona je navela da je devojčicu ostavila da se igra i da je ona nestala. Ispričala je da ju je tražila satima, sve dok je nije otkrila u kolima u nesvesti – navode mediji.

ISTRAGA

Kako prenose mediji, očekuje se da će obdukcija pokazati kako je tačno došlo do smrti troipogodišnjakinje. Dosadašnja istraga jasno je pokazala da dete sa sigurnošću nije zaboravljeno u automobilu.

– Porodica će za potrebe istrage morati da rekonstruiše popodne koje je prethodilo Martininoj smrti, kako bi se razjasnila ova misterija – kažu mediji.

Mediji navode i da su roditelji male Martine srpski imigranti koji su živeli u romskom kampu u blizini Napulja. U istragu je uključen i centar za socijalni rad koji je posećivao kamp u kom je devojčica živela.

DEČAK PREMINUO OD PRELOMA NOGE

Pre desetak dana u Italiji je preminuo i Danijel Mitrović (15), koji je 40 dana pre toga polomio zglob. Majka pokojnog Danijela, Nataša Mitrović, za Kurir je iznela svoje sumnje da je tinejdžer nepropisno lečen. Obdukcija je pokazala da je umro od embolije pluća i tromba, što je roditeljima zasmetalo pošto je dečak 40 dana primao injekcije protiv zgrušavanja krvi.

TPKNEWS/Kurir/Jelena Ivić

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker