STIGLI NALAZI OBDUKCIJE: Novi dokazi i nova sumnja u zvaničnu verziju smrti načelnika KPZ Zabela

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je saopštila u ponedeljak da je iznenada, u svojoj 43. godini, preminuo načelnik Posebnog odeljenja Kazneno-popravnog zavoda Požarevac (Zabela) Goran Nenadović, koji je tu funkciju obavljao od trenutka kad je Posebno odeljenje otvoreno 2010. godine.

Foto: UIKS/Privatna arhiva

Portal TPKNEWS je kao i svi mediji u Srbiji i na lokalu, preneo saopštenje koje je izdalo Uprava za izvršenje krivičnih sankcija sa dodatnim, nezvaničnim saznajima koje smo dobili od više zaposlenih u KPZ Zabela, a koji su nam rekli da je Nenadoviću u nedelju u prepodnevnim satima na poligonu za vreme vežbe gađanja, iznenada pripalo muka i da nije izdržao do bolnice.

Na naše pitanje, da li možda znate uzrok iznenadne smrti načelnika Nenadovića? Svi su nam dali jedan te isti odgovor, da imaju osnovanu sumnju da je preminuo zbog „mešanja kovid vakcina“, s obzirom da je prvu i drugu dozu kovid vakcine primio kinesku Sinofarm, a tokom prošle nedelje primio je treću buster dozu, i to Fajzerovu vakcinu. Takođe, kako su nam rekli, ova iznenadna smrt upravnika Nenadovića izazvalo je veliku zabrinutost kod velikog broja zaposlenih u KPZ Zabela, jer su svi prvom i drugom dozom vakcinisani kineskom vakcinom Sinofarm, a sada su uslovljeni da treću buster dozu prime Fajzerovu ili Moderninu.

Očito da su zbog ove sumnje i zabrinutosti zaposlenih u KPZ Zabela, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, tj. po nalogu tužioca Snežane Dubajić, podneli su krivičnu prijavu protiv, kako su naveli u saopštenju, vlasnika i odgovornog lica internet portala “TPKNEWS”, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda!

U međuvremenu stigao je i obdukcijski nalaz koji donosi nove dokaze i novu sumnju u zvaničnu verziju smrti načelnika KPZ Zabela, a koji je pokazao da je načelnik Goran Nenadović preminuo usled pucanja dušnika i da mu je aorta bila začepljena 80%, što nema nikakve logike, s obzirom da Nenadović nikada nije bolovao ni od čega, a kako mnogi kažu, bio je sportista i da je bio izuzetno fizički spreman i izdržljiv.

Naravno, sada da bi se otklonile sumnje u zvaničnu verziju Nenadovićeve smrti, tužilaštvo u Požarevcu bi trebalo odmah da reaguje i pokrene istragu, isto kao što je odreagovalo i podnelo krivičnu prijavu protiv naše redakcije, jer ovaj nalaz obdukcije otvara i sledeća pitanja: šta je sve to Nenadović znao kao načelnik KPZ Zabela koji je iznenada premino u 43 godini? U poslednje vreme počelo je mnogo njih da umire gotovo svi koji su nešto znali? Ako uzmemo u obzir ko sve leži u Zabeli možemo slobodno zaključiti da je načelnik mnogo toga znao. Da nije možda slučajno umro od korona virusa kao i inspektor Dejan Jović ili kao Muamer Zukorlić koji je iznenada umro gotovo s nogu od “tromba”?

Sada čekajući odgovore, čeka se naredni potez tužilaštva kako bi se otklonile sve ove sumnje, a da li će odgovora biti, ostaje da se vidi.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

10 Komentari

  1. Puna podrska za tpk news i niko nas nece spreciti da se sazna istina o slucaju preminulog nacelnika kao i o drugim desavanjima u Branicevskom okrugu.

  2. Puna podrška za Tpk News. Osnovno javno tužilaštvo bi trebalo da se bavi mnogo važnijim pitanjima od Tpk News-a. Prenatrpani su predmetima o raznim mahinacijama političara iz celog Braničevskog regiona a oni ćute. Ova vlast će uskoro otići u prošlost tako da će uz te političare na optuženičkoj klupi sedeti i izvestan broj sudija i tužilaca koji su nemo posmatrali kako kriminalci uništavaju državu.

  3. Samo hrabro i istinito. Sve čestitke na objektivnosti redakcije Tpk News koja istinito i pravovremeno informiše grđane o aktuelnim događajima u regionu. Bez jasne slike o dešavanjima u regionu, nema vladavine prava koja nam je preko potrebna

  4. Slučajno je od posledica korona virusa preminula i Snezana Grzobic Pavlovic, funkcioner RIIS-a i odbornica u SO Kucevo, koja se skoro oporavila pa onda naprasno preminula zbog naglog pogorsanja. zdravstvenog stanja. Svi znaju koliko je Snezana bila aktivna u borbi protiv aktuelne vlasti u Kucevu.

  5. Celo Kučevo je uz vas,svi i dalje čitaju tpknews i svi znaju da je ono što vi pišete istina! Veliko vam hvala što nas o svemu izveštavate na vreme!

  6. Тпк, уз вас смо. Наш и ваш задатак је да се боримо за истину и правду. Лично сам послала више пријава Одељењу за борбу против организованог криминала, Основном и Вишем јавном тужилаштву, начелнику полиције али нису мрднули зато што су у то умешани политичари СНС. За сваки случај сам проследила све доказе и пријатељима. Међу доказима су и доказ да су институције Републике Србије обавештене.

  7. Ko TPK Njuz dirne, kao da je džarao po osinjom gnezdu. Već svi žagubički advokati spremni za borbu i odbranu slobode slova u ovoj državi. Ćeraćemo se još.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker