TUGA U VELIKOM GRADIŠTU: Otac i ćerka umrli od korone u razmaku od samo sat vremena

Otac i ćerka iz Velikog Gradišta Jovan (58) i Gorica (38) Stanojević preminuli su od posledica koronavirusa u razmaku od samo sat vremena!

Foto: TPKNEWS

Oni su se zarazili na proslavi koju su pravili u porodičnoj kući, a u kovid ambulantu su se javili prekasno. Sanitetom su hitno upućeni u bolnicu u Požarevcu, ali uprkos velikom trudu lekara, za svega sat vremena od prijema umrli su oboje.

Porodica Stanojević je godinama živela u Beču. Prošlog meseca, pričaju komšije, došli su u posetu rodbini u Gradište.

– Stanojevići su doputovali na nekoliko dana da obiđu familiju. Ali, nažalost, korona im je poremetila planove. Oni su organizovali proslavu u svom domu, posle koje su se zarazili. Lečili su se u privatnoj lekarskoj ordinaciji, a u kovid ambulantu su se javili tek kada su bili u jako lošem stanju. Odmah su prevezeni u bolnicu u Požarevcu u pratnji dva doktora, ali nije im bilo spasa – kaže najbliži komšija porodice Stanojević i dodaje:

– Čim su stigli u Požarevac, umrli su u roku od sat vremena, prvo Gorica, a onda odmah za njom i njen otac Jovan. Velika tragedija zadesila je ovu porodicu! Preminuli su u četvrtak uveče, a sahranjeni već u subotu – , kaže komšija.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker