SRAMOTA: OŠ “Dositej Obradović” iz Požarevca, otkazala ekskurziju zbog Vučićevog mitinga?!

Zabrinuti roditelji OŠ “Dositej Obradović” iz Požarevca, javili su se našoj redakciji i rekli da je škola odložila učeničku ekskurziju koja je trebala da se održi 25. i 26. maja zbog, kako je navedeno, “bezbednosnih razloga”.

OŠ “Dositej Obradović”

Roditelji su se pobunili jer, kako ističu eskurzija je zakazana mnogo ranije, te im nije jasno zašto im sada odjednom ne odgovara datum. A baš 26. maja predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizuje svoj kontramiting i za tu “manifestaciju” angažuje čak 2.200 autobusa. Slučajnost ili je nešto drugo u pitanju – roditelji ne znaju.

Roditelji osnovaca smatraju da je i više nego očigledno da se ekskurzija odlaže zbog najavljenog kontramitinga.

– Niko nas neće ubediti da je u pitanju zbog “bezbednosnih razloga”. Ma, ajte, molim vas. Poenta je u tome da direktorka, učitelji i nastavnici planiraju da idu na Vučićev skup, pa ne mogu da vode decu na eskurziju. A druga stvar je i to što zapravo ni nema autobusa kad je gospodin Vučić sve uzeo. Sramota – ističu roditelji.

Roditelji dodaju da se o terminu ekskurzije znalo mnogo ranije, s obzirom na to da su roditelji već platili ovo putovanje.

– Ljudi moji, hoće da nas naprave budalama. Dokle više? Najbolje da i našu decu povedu u Beograd na miting. Strašno, nemam reči. Da neću razočarati dete, odmah bih povukao njegovu potvrdu o odlasku. Nema autobusa, onda nema ni dece. Doviđenja – poručuje jedan roditelj.

Naša redakcija je kontaktirala Osnovnu školu “Dositej Obradović” iz Požarevca, ali iz škole su nam rekli da je direktorka zabranila svim zaposlenima da daju bilo kakve izjave ili komentare za medije, a posebno ne za naš portal.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Raširila se ta naprednjacka bagra,zagospodarili po skolama,vrtićima,domovima zdravlja,bolnicama,Javnim komunalnim preduzecima,EPS-u ma de ne nabrajam samo cu reći:SVUDA!!😡😡😡😡

  2. Ajd ne lupajte gluposti, prvo direktorka nikome reč nije rekla o mitingu, garantujem da ni jedan nastavnik i uĉitelj ne idu na miting. A šta bi bilo da se krene tog dana i zaglavi u nekoj od blokada puteva pa da deca sede satima u busu na autoputu ….sta bi onda rekli cenjeni roditelji……

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker