UHAPŠENI NAPADAČI: Mladići iz okoline Velikog Gradišta “BMW-om” presreli auto pa pucali iz puške

Požarevačka policija uhapsila je A. V. (21) i S. M. (21) iz Zatonja zbog sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti, a S. M. i zbog nedozvoljenog nošenja oružja.

Foto. MUP

A. V. se sumnjiči da je juče u naselju Kličevac upravljajući automobilom „BMV“ u kojem je bio i S. M. preprečio put automobilu „suzuki“ u kome su bili tridesetogodišnji muškarac i dvadesetsedmogodišnja devojka iz okoline Velikog Gradišta koji su išli na posao.

Nakon što su se njih dvoje zaustavili S. M. je, kako se sumnja, izašao iz automobila i iz puške ispalio dva hica u vazduh, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Tom prilikom niko nije povređen, saopštila je Policijska uprava u Požarevcu.

– Zanimljivo je da oni nisu imali nikakav motiv da maltretiraju momka i devojku, već su sve uradili, najverovatnije, iz obesti – kaže izvor.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker