VESELA FABRIKA: Miliću će Kumanska “Distillery“ rakija doći glave (FOTO)

Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište, iako na to nema pravo, koristi Turističku organizaciju opštine Veliko Gradište kako bi promovisao Kumansku “Distillery“ rakiju.

Foto: TOVG

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište protekle nedelje predstavila je svoju bogatu turističku ponudu na internacionalnom festivalu u Banji Herkulani kao i na Međunarodnom sajmu Turizma u Novom Sadu.

Uprava Županije Karaš-Severin iz Rumunije organizovala je 4. i 5. septembra Festival rakije i tradicionalnih proizvoda u poznatom turističkom mestu Banja Herkulana.

Manifestacija je održana u centralnom parku, a okupila je brojne proizvođače rakije i tradicionalnih proizvoda iz Okruga kao i posetioce. Na festivalu su prisustvovali predsednici županije i Okruga Karaš-Severin, direktor okružne Turističke organizaije kao i predsednik opštine Banje Herkulane.

Na poziv domaćina, Festivalu se pridružila i Turistička organizacija opštine Veliko Gradište koja je predstavila turističke potencijale naše opštine. Kao domaći proizvod, predstavljena je i kvalitetna ponuda raznovrsnih “Distillery“ rakija iz Kumana. U jakoj konkurenciji, ovaj proizvođač dobio je diplomu Festivala za rakiju.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker