ŽAGUBICA: Donacija kompanije “Avala Resources” Domu zdravlja (VIDEO)

“Avala Resources” je kompanija poznata po izrazito razvijenoj društvenoj odgovornosti i najčešća ulaganja su u zdravstvo i školstvo jedne lokalne zajednice.

Ovoga puta dobra poslovna praksa kompanije nastavljena je sa Domom zdravlja u Žagubici doniranjem vredne kompjuterske opreme koja se sastoji od četiri računara i štampača, zahvaljujući kojima će biti lakše organizovano evidentiranje pacijenata, kao i prijem i zakazivanje pregleda.

Prema rečima dr Vesne Stoilović, direktora Doma zdravlja u Žagubici, računari će umnogome ubrzati rad lekarima ove zdravstvene ustanove s obzirom na to da će biti znatno olakšan rad sa pacijenatima koji više neće morati dugo da čekaju na prijem kod svog lekara. U sklopu novina u funkcionisanju zdravstvenog sistema Srbije koje je uvelo resorno Ministarstvo, a koje su od ove godine uvedene i u funkcionisanje Zdravstvene ustanove u Žagubici – integrisani zdravstveni informacioni sistem, računari su neophodni za rad.

Ovo nije prva donacija kompanije ‘’AvalaResources”, već nastavak uspešne dugogodišnje saradnje sa Domom zdravlja. Naime, u poslednjih nekoliko godina kompanija ‘’Avala’’ žagubičkom Domu zdravlja donirala je vozilo za kućnu negu pacijenata, ampuliranu terapiju, dve godine je izdvajana plata za dva lekara i dve medicinske sestre, obezbeđena je i vaga za merenje novorođenčadi, drva za ogrev i računari.

Prema rečima predstavnika ove kompanije, Nadežde Ivanović, menadžera istražnih prostora, u poslovnoj politici je i donacija, a najčešce pomažu zdravstvo i školstvo jer tako pomažu i najveći deo stanovništva. Istakla je dobru saradnju sa Domom zdravlja i izrazila želju da zdravstveno osoblje ove ustanove u narednom periodu ima što manje posla, a da stanovništvo samim tim bude što zdravije, iskoristivši priliku da svim meštanima opštine Žagubica čestita predstojeće Božićne i Novogodišnje praznike.

Uspešna akcija predstavlja i najbolji mogući način privođenja kraju još jedne kalendarske godine, želje za uspešnim i narednim periodom su obostrane, a osnovni motiv i glavni pokretač i svih daljih koraka je dobrobit pacijenata.

TPKNEWS/O Žagubica

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker