SVAKA ČAST! Evo ko je tajni donator koji je uplatio 70.000 evra za lečenje malog Dukija u Španiji

Anonimni dobrotvor koji je za malog Dušana Todorovića (4) uplatio nedostajućih 70.000 evra da bi dete hitno otputovalo u Barselonu, u kliniku “Sant Joan de Deu” na lečenje je Nemanja Matić, fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Srbije.

Foto: Facebook

Porodica Todorović poslala je našoj redakciji dopis u kome obaveštava javnost o stanju malog Dušana i još jednom zahvaljuje svim donatorima:

“Hvala vam od srca što ste uz nas. Situacija je daleko od idealne, zato bismo zamolili sve ljude, a znamo da iz najbolje namere i brige za Dukijem žele da znaju kako je, da nas ne kontaktiraju putem telefona jer nismo u mogućnosti svima da odgovorimo, a telefoni su nam potrebni u svakom trenutku da budemo u kontaktu sa osobljem bolnice. Svakako smo u sigurnim rukama i svi koriste poslednji atom snage da se Dukiju poboljša stanje. Danas će uključiti terapiju i svi se molimo Bogu da ona počne da deluje. Verujemo da želite da znate ko je anonimni uplatilac. U pitanju je gospodin Matić. Nemanja Matić kome se i ovim putem zahvaljujemo od srca. Da ne nabrajamo pojedinačno i iz toga napravimo propust, želimo da se zahvalimo apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu! Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj! HVALA VAM!”, napisao je u dopisu Aleksandar Todorović, Dušanov otac.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker