PO NALOGU VUČIĆA: Uhapšen glavni urednik “Tabloida” Milovan Brkić

Glavni urednik “Tabloida” Milovan Brkić uhapšen je sinoć u svom stanu, saopštio je danas zamenik glavnog urednika tog magazina Predrag Popović.

Foto: Screenshot (Youtube/Slavija info)

“Po nalogu Aleksandra Vučića, u ponedeljak veče 8. maja, policija je upala u stan Milovana Brkića i odvela ga u tamnicu gde će ostati najmanje 48 sati”, rekao je Popović medijima.

Popović je dodao da je ovo privatan rat između Vučića i Brkića te da Brkića može zadesiti ista sudbina kao što je zadesila i Slavka Ćuruviju.

MUP se još nije oglasio u vezi sa privođenjem Brkića.

Mediji su objavili da je Milovan Brkić na jučerašnjem protestu u Beogradu uputio više uvreda i pretnji na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je saopštio da je Milovan Brkić sušta suprotnost ljudima koji su bili na protestu.

“Sve što je rekao je potpuno suprotno onome što ljudi traže – da nasilje stane. Lako je zaključiti ko ga je poslao i rekao mu da snimi i objavi bljuvotine koje je izgovorio”, naveo je Đilas na Tviteru.

(Tpknews.com/Beta)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Brkić odavno koristi takav rečnik, pitanje je zašto nije uhapšen ranije već sada kada se Vučiću drma fotelja? Vučić pada sa vlasti i to niko više ne može sprečiti. Narod mu je okrenuo leđa jer je debelo prevaren od strane tog istog licemera i lažova Aleksandra Vučića!

  2. Ljudima je dosta lošeg života, laži, pljačke od strane članova SNS-a, gušenja ljudskih prava i na koliko god Vučić hapsio i pretio narod se budi i zna se šta sledi. Ovo je početak bune na dahije. Narode svi ko jedan da oteramo ovo zlo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker