ZATVORENICI SU JE SAGRADILI: Izvorinka Milošević otkrila mračnu priču koja se krije iza njene vikendice u Neresnici kod Kučeva

Izvorinka Milošević jednom prilikom je priznala sve o vikendici u Neresnici kod Kučeva, koju su pravili zatvorenici na dobrovoljnom radu.

Screenshot youtube

Naime, pevačica vlaške muzike Izvorinka Milošević ugostila je voditeljku Tamaru Grujić i njenu ekipu u svojoj vikendici na istoku Srbije i tom prilikom otkrila priču o svojoj nekretnini koju poseduje u Neresnici kod Kučeva. “Ova vikendica je iz perioda kada sam bila u najboljim godinama. Moj tata je rekao: “Kćeri moja, eto da ti imaš gde da se vratiš, kad dođeš preko leta, da imaš gde”, naglasila je Izvorinka i dodala.

“Ovu vikendicu sagradili su oni koji su zbog svojih nedela bili u kazneno-popravnom zatvoru u Požarevcu. To su bili zatvorenici koji su kao dobrovoljnim radom pravili ove vikendice”, ispričala je pevačica tom prilikom voditeljki Tamari Grujić. Izvorinka je tada otkrila i da retko kada dolazi u ove krajeve jer nažalost, ljudi koji su joj značili, više nisu među živima.

Pevačica je sada otkrila da ova vikendica više nije u njenom vlasništvu.

“Prodala sam je, retko sam odlazila i eto, odlučila sam da prodam tu kuću”, kratko je pevačica poručila.

(Tpknews.com/Blic)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker