BEZOBRAZLUK! Dok građani sede u kućama, zamenik predsednika opštine Veliko Gradište šeta gradom (FOTO)

Zamenik predsednika opštine Veliko Gradište Slađan Marković fotografisan je u četvrtak oko 17:30 časova, kako opušteno šeta gradom, uprkos svim preporukama, upozorenjima i opomenama Vlade da se to ne čini.

Veliko Gradište 02.04.2020. godine, 17:30 časova, zamenik predsednika opštine Veliko Gradište šeta gradom

Da li je u redu ovako postupati u vreme kada se građani Srbije bore sa epidemijom, nedostatkom zaštitnih sredstava i panikom?

Da li je moralno u ovo vreme kada se zdravstveni radnici i svi humani ljudi bore da nam se sistem ne uruši i da sačuvamo fizičko i mentalno zdravlje nacije?

Upravo zbog ovakvog neodgovornog i opasnog ponašanja pojedinaca, kako tvrdi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, od ovog vikenda se uvodi još rigoroznija mera zabrane kretanja od 13:00 časova u subotu do 5:00 ujutro u ponedeljak.

Policija je do sada, protiv svih građana koji su bez adekvatnog odobrenja, bili zatečeni u kršenju policijskog časa, preduzela zakonom predviđene mere, ali za sada još nije poznato da li će ove mere biti preduzete i protiv zamenika predsednika opštine Velikog Gradišta Slađana Markovića.

(Tpknews.com)

2 Comments

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close