FERARIJEM SE ZAKUCAO U OGRADU I IZGOREO: Srbin sa ljubavnicom poginuo u teškoj nesreći u Italiji

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Torino-Milano, nastradao je srpski državljanin H. K. (41), dok se identitet žene koja je sa njim bila u “ferariju” još uvek utvrđuje.

Slike italijanskih vatrogasaca s mesta nesreće

Kako prenose italijanski mediji, istražitelji veruju da se automobil kretao brzinom od oko 200 kilometara na sat u trenutku kada je udario u zaštitunu ogradu na auto-putu. Od siline udara, automobil se prepolovio i prednji deo u kom su bili srpski državljanin, koji je živeo u Švajcarskoj, i njegova saputnica se zapalio, dok je zadnji deo odleteo 50 metara, na drugu stranu.

– Nesreća se dogodila 31. marta oko 12:30 sati. “Ferari”, model GTC4 Luso, trkački automobil koji košta 270.000 evra i dostiže brzinu od 335 kilometara na sat, snažno je udario pri brzini od oko 200 na sat u zaštitnu ogradu i prepolovio se. U nesreći nisu učestvovali drugi automobili – prenose italijanski mediji.

Na fotografijama sa mesta nesreće, vidi se da su delovi skupocenog auta razbacani duž puta.

– “Ferari” je imao švajcarske registarske oznake, a kasnije je muškarac identifikovan kao H. K., rođen u Srbiji, ali koji živi u Švajcarskoj. U gepeku je pronađena torba sa njegovim dokumentima, a kontaktiran je i brat kako bi se uporedio DNK jer su tela potpuno ugljenisana – prenose mediji.

Italijanski mediji navode da se za sada ne zna ko je žena koja je bila sa njim u kolima, osim da nije reč o njegovoj supruzi.

– Pretpostavlja se da su bili turisti. Za sada se zna da je druga nastradala osoba žena, ali ne njegova supruga koja je u trenutku nesreće bila sa decom u inostranstvu – prenose italijanski mediji.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker