PODRŠKA: Opozicija u Požarevcu podržava proteste “protiv diktature!”

Opozicione stranke i grupe građana u Požarevcu saopštile su da podržavaju proteste omladine, studenata i ostalih građana “protiv diktature” u Požarevcu a i širom Srbije.

Opozicione stranke i grupe građana koje podržavaju proteste omladine su Demokratska stranka, Iskorak, SDS, Mladi za budućnost Požarevca, Levica Srbije i Po na FB.

Oni su istakli da žele da zaštite demokratske tekovine koje aktuelna vlast urušava svakim danom. “Snažno podržavamo našu mladost u legitimnoj težnji da žive u uređenoj i slobodnoj državi, bez straha od drugačijeg mišljenja”.

“Podrzavamo sve legitimne zahteve sa kojima su učesnici protesta izašli pred aktuelnu vlast. Takodje, spremni smo da u svakom trenutku svim svojim organizacionim kapacitetima i u skladu sa pozitivnim zakonskim normama, zaštitimo učesnike protesta koji su već ili će biti izloženi pretnjama, perfidnim represivnim metodama i etiketiranju, po čemu je ova vlast inače poznata”, navodi se u saopštenju.

Mladi, studenti i ostali građani okupiće se I večeras u 18:30 časova na kružnom toku, kako bi nastavili sa protestom “Protiv diktature”.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker