DETALJI KRVAVE DRAME IZ ZAJEČARA: Ubio brata, a drugog ranio zbog prljavih čarapa?!

Svađa trojice braće zbog prljavih čarapa koja se dogodila u sredu u zaječarskoj ulici Požarevačka A2 završila se ubistvom i pokušajem ubistva.

Ubodeni Jovica Miljković i Majka Gordana u šoku / Foto Lj. Trifunović

Milan Miljković (34) ubio je svog polubrata po majci Slobodana Miteva (30) jednim ubodom nožem direktno u srce, a prethodno je Slobodan ubo nožem u leđa svog polubrata po majci Jovicu Miljkovića (37).

Ispred zgrade smo zatekli majku Gordanu Mitev (63), koju je ispod ruke vodio četvrti brat, Ivan Miljković (38), koji kaže:

– Nas četvorica braće živimo u stanu sa majkom, dok naš peti brat sa porodicom živi van Zaječara. Ja sam oko 22 časa preksinoć otišao na posao, u treću smenu u rudniku „Avramica”. Ne znam šta se sve dešavalo… – kaže nam Ivan.

Majka, sva u suzama, želi da govori, ali je glas izdaje. Počinju da joj klecaju kolena i da gubi tlo pod nogama. Sin Ivan je odvodi do obližnje klupe i ona seda, držeći se za glavu. Neutešna majka kroz jecaje kaže:

– Jedan sin mi ubi drugog sina. Nema života za mene… Bilo je ovako: ja sam spavala u sobi sa Jovicom, Ivan je otišao na posao, a Milan i Slobodan su izašli do kladionice. Oko ponoći su se vratili, čula sam ih kako razgovaraju u kuhinji – Gordana zastaje i nastavlja da jeca.

Ubijeni Slobodan Mitov / Foto Lj. Trifunović

Onda je Slobodan ušao u sobu gde je ona spavala sa Jovicom i imao je nameru da i on legne.

– Kad je ušao, probudili smo se i ja i Jovica. Jovica je seo u krevet i rekao bratu: „Izuj čarape, užasno smrde, nećemo moći da spavamo, baci ih na terasu.“ To je razbesnelo Slobodana i, koliko sam mogla da vidim u mraku, on je nožem ubo Jovicu u leđa. Pokušala sam da telefoniram policiji, ali mi je Slobodan oteo telefon. Onda sam bosa otrčala kod komšinice, nazvala policiju i hitnu službu – gotovo kroz šapat govori Gordana.

Jovica, koga smo zatekli samog u stanu, kaže da ga je Hitna pomoć odvezla u bolnicu sa bratom Milanom, gde mu je previjeno rame, i oni su se vratili kući.

Ispred zgrade su zatekli Slobodana i nastavila se svađa. Međutim, umešao se Milan i u tom hoškanju ubio Slobodana, jednim ubodom nožem direktno u srce. Milan je preminuo na licu meta. Ubrzo je došla policija, izvršila uviđaj, a Milanu Miljkoviću je određen pritvor do 48 sati.

TPKNEWS/S.B.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker