TRAGEDIJA U ŠUMI NADOMAK DONJEG MILANOVCA: Drvo palo preko bivšeg policajca, na mestu ostao mrtav!

Siniša B. (57) u sredu oko 13:30 sati poginuo je u obližnjoj šumi nadomak Donjeg Milanovca, kada je krenuo traktorom da pripremi ogrevno drvo za zimu.

Foto: Informer/Facebook

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, prilikom obaranja stabla na nepristupačnom terenu ono je palo preko nesrećnog čoveka i on je na licu mesta ostao mrtav.

– Ne mogu da poverujem. Jutros oko 11 sati krenuo sam po ćerku i unučiće u Klokočevac i sreo sam Cileta, tako smo ga zvali. Malo smo popričali i sad ovo što sam čuo ne mogu da poverujem. Kao da sam rođenog brata izgubio. Družili smo se. Mi smo porodični prijatelji. Toliko je to bio dobar čovek, da nikada nikome ništa nije odbio. Kome god je bila neophodna pomoć on je bio tu da priskoči – priča prijatelj nastradalog Siniše.

PREŽIVEO RAT I BOMBARDOVANJE, UBILO GA DRVO

– On je bio mašinbravar, radio je u Drvnoj industriji “Poreč” kasnije je prešao u policiju. Čovek koji je prošao ratišta i ratišta. I na Košarama je bio i Kosovu i bombardovanje, gde god je bilo neophodno i da pogine od stabla u šumi nadomak kućnog praga. Ne mogu da prihvatim ni ja, niti moja porodica – , priča Sinišin prijatelj Živa.

Inače, bivšem policajcu u penziji i sin i zet su pripadnici MUP-a. Nakon nesreće na lice mesta izašla je Donjomilanovačka policija, ekipa Hitne medicinske pomoći i istražni organi. Kako je tačno došlo do nesreće, pokazeće istraga koja je u toku.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker