DEČIJA NEDELJA U GRADIŠTU: Predškolci posetili opštinu (VIDEO)

Povodom Dečje nedelje, opštinu su juče posetili polaznici Predškolske ustanove “Majski cvet“ gde su ih primili predsednik opštine, Dragan Milić, i njegov zamenik, Slađan Marković.

Poseta opštini postala je deo programa “Dečje nedelje“ kako bi se i mališani koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred upoznali sa lokalnom samoupravom i dobili odgovore na mnoga pitanja koja ih zanimaju. Ovo je  zasigurno je i najveseliji događaj u starom opštinskom zdanju koje je “kao dvorac iz bajke“ oduševilo male posetioce.

Pored pitanja kako se postaje predsednik, šta on radi, kada će stići nove igračke za vrtić i igralište u parku i mnoga druga, predškolci su predsednika opštine pozvali i da jedan dan provede kod njih u vrtiću.

Predsednik im je poželeo da se lepo igraju i da dobro uče kako bi imali bolju budućnost, a u ime Predškolske ustanove rukovodstvu lokalne samouprave zahvalila se direktorka, Slavica Janković.

Budući prvaci ovom su prilikom predsedniku poklonili pesmu i dva likovna rada koji će biti postavljeni u njegovoj kancelariji kao i prethodni pokloni, a on ih je počastio nezaobilaznom čokoladom i slatkišima.

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker