ZLOČIN KOD ŽABARA ZBOG LJUBAVNOG TROUGLA: Dejan nije pucao u Svetlanu i njenu ćerku zbog korone?

Dejan Martinović (55) iz sela Orljevo, opština Petrovac na Mlavi sumnjiči se za pokušaj ubistva svoje partnerke Svetlane Bogdanović (55).

Dejan i Svetlana/Foto: Screenshot, Facebook

Pucnjava koja se u sredu uveče dogodila u selu Sibnica kod Žabara, a do koje je navodno došlo zbog straha od koronavirusa, zaprepastila je meštane, koji i za osumnjičenog Dejana Martinovića (55) i za ranjenu Svetlanu Bogdanović (55) imaju samo reči hvale.

Navodno, na osnovu prvih informacija koje su bile plasirane javnosti, Dejan i Svetlana, koji su godinama u vezi, razboleli su se od korone i bili su u izolaciji, a Dejan je preksinoć, naoružan pištoljem, upao u njenu kuću i ranio je u šaku, a njenu ćerku (35) u ruku.

Međutim, kako je za TPKNEWS ispričao izvor iz Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi, Dejan i Svetlana su pre desetak dana uradili PCR test na koronavirus, i njihovi testovi su negativni. U izolaciji su bili samo par dana dok nisu stigli rezultati.

Kako naš izvor kaže, u sredu uveče u Svetlaninoj kući odigrala se prava drama, koja se pukom srećom nije završila tragično.

Po rečima našeg izvora, Dejan je uleteo u Svetlaninu kuću kroz prozor. Kod sebe je imao pištolj, za koji je imao dozvolu samo da ga poseduje, a ne i da ga nosi. Počeo je da viče na Svetlanu koja se uplašila i pobegla u drugi deo kuće, gde joj žive ćerka i zet.

Inače, Svetlanin zet je zamenik komandira PS Žabari, a to veče kod njih je u gostima bio i komandir PS Žabari, pa su oni pokušali da obuzdaju Dejana i da ga razoružaju. Kako je ispričao naš izvor, dok su se rvali s Dejanom, pištolj je opalio, i metak je pogodio Svetlanu u šaku, a njenoj ćerki ispaljeni metak je okrznuo ruku.

Dejan je odmah nakon toga uhapšen, a više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio teško ubistvo u pokušaju.

Kako kaže naš izvor, ovaj par do sada nije imao svađa niti problema. Nije bilo prijava za nasilje. Lepo su se slagali i pomagali jedno drugom. Kako naš izvor otkriva, okidač za ovaj pokušaj ubistva nije zbog korone kako su prvi put informacije plasirane javnosti.

– Dejan i Svetlana se godinama zabavljaju, a paralerno sa Dejanom je bila u vezi i Svetlanina ćerka. Dejan je i jednoj i drugoj dosta pomagao finansijski. Za sve ove godine, Dejan im je dao skoro 35.000 evra. Te večeri je Dejan, verovatno totalno pukao, ne zbog para, već zbog toga što su i Svetlana i njena ćerka odlučile da prekinu vezu sa njim – , kaže naš izvor.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker