UŽAS KOD KNJAŽEVCA: Beba preminula od promrzlina, uhapšeni roditelji!

Policija u Knjaževcu lišila je slobode D.J. (33) i njegovu vanbračnu suprugu M.J. (28) zbog sumnje da su kršenjem porodičnih obaveza odgovorni za smrt njihove tromesečne bebe.

Foto: Profimedia/ilustracija

Istovremeno, njihovo dvoje dece, staro tri, odnosno dve godine povereno je centru za socijalni rad i, sa promrzlinama, prebačeno na Dečje odeljenje KBC u Nišu.

Kako saznajemo, roditelji su pozvali bolnicu i kazali im da njihova bebe odbija da jede. Rečeno im je da se hitno jave lekaru, koji je odmah video da je beba preminula. Obaveštena je policija, koja je u njihovoj kući pronašla još dvoje dece, koja su se smrzavala.

– Čim smo obavešteni o događaju, preuzeli smo brigu o ostalo dvoje dece – kaže Snežana Nikolić, direktorica knjaževačog Centra za socijalni rad. – U toku je istraga, a naložena je i obdukcija tela preminule bebe, kako bi se tačno ustanovio uzrok smrti.

Ostalo dvoje dece je u lošem zdravstvenom stanju i sa promrzlinama primljeno u KBC u Nišu, a sa njima se nalaze i radnici knjaževačkog Centra za socijalni rad.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker