SVI DRUGI KRADU SAMO JE ON NEDUŽAN: Uhapšena radnica narodnog poslanika Veroljuba Arsića zbog pronevere

Sada, drugu Vecku manevarski prostor za kombinacije postao je veoma sužen, nema više da mu se daju pozajmice od državnih firmi, uglavnom nevraćenih, nema više direktora državnih preduzeća koji su mu šakom i kapom delili novce i isti primoravani da kupuju nikom potrebne piliće od njegove propale firme PD „Vecko“ d.o.o.

Sedište firme „Vecko“ d.o.o. u Požarevcu/Foto: TPKNEWS/Facebook

Naime, kako je danas saopštio MUP, pripadnici MUP-a, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su V. K. (55), radnicu u PD „Vecko“ d.o.o. iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je ona, kao zaposlena u jednoj prodavnici u okviru firme PD „Vecko“ koja od svog osnivanja nema ni jednu otvorenu prodavnicu, sem podruma u Lole Ribara 50 u Požarevcu gde je i prijavljeno samo sedište firme „Vecko“ d.o.o., ili jednostavnije rečeno, porodična kuća narodnog poslanika Veroljuba Arsića, od juna 2020. do februara 2021. godine, prodala robu u vrednosti od 977.971 dinara, bez izdavanja fiskalnih računa i uplaćivanja dnevnih pazara.

Kako se dalje navodi u saopštenju MUP-a, na taj način ona je, kako se sumnja, stekla protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 977.971 dinara i za isti iznos oštetila firmu narodnog poslanika, i zbog toga će osumnjičena, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Na prvi pogled, a ispod površine, izgleda da je ovoga puta drug Vecko pao, ali opet, svi drugi kradu samo je naš drug Vecko nedužan. Snašao se Drug Vecko da mu kapljucka po malo, pa kamara, poslanički imunitet, poznati drug mito i rešen problem.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. On ima obrt od pola milke evra, ej, prodavac i trgovac magle, nepismeni radikal! Necemo da Vas jurimo, samo cemo da Vas zatvorimo, i bacimo kljuc

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker