STIGLO NAREĐENJE: Svi zaposleni u gradištanskim javnim preduzećima i ustanovama, po cenu otkaza, na kontramiting 17. januara

Srpska napredna stranka uveliko priprema miting koji će se održati u Beogradu 17. januara, na dan posete ruskog predsednika Vladimira Putina.

Prema našim saznanjima, opštinskim odborima SNS širom Srbije iz centrale stranke poslate su „kvote“, pa je, tako u Velikom Gradištu od velikog vođe stiglo naprednjacima naređeno da u glavni grad na skup 17. januara, dovedu sve zaposlene iz javnih preduzeća i ustanova koji su pod ugovorom, po cenu otkaza.

Planirano je da miting bude održan na platou ispred Hrama Svetog Save na Vračaru, a da kolona do Hrama krene od Trga republike. Kako saznajemo, autobusi sa Gradištanskim sendvičarima biće parkirani ispred Sava centra.

Ovim gestom, Aleksandar Vučić želi da pokaže snagu naprednjaka, poput pokojnog predsednika Srbije i Socijalističke partije Srbije Slobodana Miloševića, koji je organizovao kontramiting u Beogradu decembra 1996, tokom studentskih demonstracija.

TPKNEWS Tim

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker