NEVEROVATAN PREOKRET: Reljić i pijani sinovi bahatih lokalnih moćnika iz Petrovca, opet brutalno pretukli mladiće!

Na našem portalu u nedelju objavili smo da je Miloš Reljić, bivši fudbaler Zvezde i Sloge iz Petrovca na Mlavi, u subotu ujutru oko 3 sata, u centru Petrovca, brutalno prebijen.

Foto: Facebook

Međutim, kako saznajemo od očevidaca iz kluba 64 gde je to veče u noćni provod bio Miloš Reljić zajedno u društvu sa sinovima batinašima bahatih lokalnih moćnika iz Petrovca na Mlavi, nije bio žrtva već počinilac, iako nas je Reljić demantovao preko pojedinih Beogradskih medija da se od svega toga što smo objavili uopšte nije ni desilo.

Kako je naš izvor ispričao za “TPKNEWS”: “Reljić je te večeri u klubu 64 u Petrovcu na Mlavi za separeom sedeo sa sinovima batinašima bahatih lokalnih moćnika iz Petrovca Nikolom Đorđevićem, Đorđem Belovanovićem, Božidarom Vuksanovićem i Draganom Markovićem. Za susednim separeom sedeli su Lazarević Adrijan iz Rašanca i Nemanja Paunović”, priča naš izvor i nastavlja: “Reljić je u vidno pijanom stanju, počeo da dobacuje i provocira Nemanju Paunovića, da bi mu na kraju opsovo i majku, na šta mu je ovaj odgovorio da mu ne dira majku. Nakon toga su Nemanja i njegov drug Adrijan koji je inače učenik gimnazije “Mladost” iz Petrovca na Mlavi, ustali iz separea i izašli napolje iz kluba”, priča naš izvor.

Prebijeni Nemanja Paunović levo i Lazarević Adrijan desno/Foto: Privatna arhiva

Međutim, Nemanjin i Adrijanov gest je verovatno Relju dodatno iznerviralo i on je krenuo napolje za njima zajedno sa ostalima iz svog društva sa kojima je pijančio.

Napolju tek počinje prava drama, kada su Nemanja i Adrijan, shvatili da su ovi krenuli za njima, i da su prepušteni na milost i nemilost sinovima bahatih batinaša lokalnih moćnika iz Petrovca.

“Potrčali su u nadi da će im pobeći. Međutim, ovi su ih sustigli u samom centru Petrovca kod Telenorove prodavnice, gde su ih brojčano nadmoćniji brzo savladali, oborili ih na asfalt i počeli da ih šutiraju i udaraju pesnicama”, navode svedoci.

U toj gužvi, Relju je neko od njegovih drugova batinaša, slučajno pesnicom udario i razbio mu arkadu. Dok su nesrećnog Nemanju i Adrijana brutalno isprebijali. Da ne bi ova dvojica otišli u bolnicu da zatraže lekarsku pomoć, batinaši su pozvali taksi, a prethodno su zapretili i jednom i drugom da o ovome što se desilo ne smeju nikom ništa da zucnu, a ponajmanje da prijave u policiju. Nemanju i Adrijana ubacili su u taksi, i taksisti pod pretnjama rekli da ne sme da ih odveze u bolnicu već pravo kući, u protivnom znaće gde će da ga nađu.

Batinaš Nikola Đorđević/Foto: Facebook

IZ BOLNICE POTVRDILI DA JE DOŠLO DO TUČE

Na navedenom mestu gde su ih batinaši brutalno prebili postavljene su tri nadzorne kamere, pa se nadamo da je barem jedna snimila ceo tok događaja.

Prema našim informacijama, bivši fudbaler Sloge iz Petrovca na Mlavi Miloš Reljić, je primljen u bolnicu u subotu rano ujutru oko četiri sata. U opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi, potvrdili su naša saznanja i rekli:

– U noći između petka i subote jeste se desila tuča u kojoj je povređen fudbaler Miloš Reljić. On je najpre primljen u Hitnu pomoć, pa su ga odatle lekari uputili na Odeljenje hirurgije – kazali su iz Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi.

Batinaš Đorđe Belovanović/Foto: Facebook

Kako iz Opšte bolnice u Petrovcu dodaju, pacijent je zadobio povrede na licu i jedne ruke, ali je odbio predloženu hospitalizaciju.

– Naime, dežurni hirurg mu je posle pregleda, pružene pomoći i previjanja predložio hospitalizaciju, ali je Reljić to odbio i na lični zahtev, a posle primljene neophodne terpije, napustio bolnicu. Hirurg mu je savetovao da može da dođe u bolnicu u svako doba ukoliko bude osetio bilo kakvo pogoršanje svog zdravstvenog stanja – naveli su iz bolnice.

Batinaš Miloš Reljić/Foto: Facebook

Sa druge strane, Miloš Reljić je u izjavi za pojedine medije demantovao da ga je uopšte neko udario, a kamoli povredio, sa namerom verovatno da prikrije ceo događaj.

– Nikakvu tuču te noći nisam ni video, još manje u njoj učestvovao. Ne znam odakle su se uopšte pojavile ove neistinite informacije – rekao je Reljić, ne dajući svoje fotografije kao dokaz da nema povrede na glavi.

Batinaš Dragan Marković/Foto: Facebook

– Stvarno ne znam o čemu se radi i ko je i zbog čega plasirao lažnu vest. Istina je da sam sa društvom bio u jednom noćnom klubu i da smo ostali do kasno, ali nikakve tuče posle toga nije bilo. Društvo se razišlo, najnormalnije sam se vratio kući. Zdrav sam, nemam ni najmanju ogrebotinu, niko me nije udario, nikakvog sukoba o kome pišu mediji nije bilo – rekao je Reljić.

Takođe, potvrđeno nam je da Lazarević Adrijan danas nije bio u školu.

Batinaš Božidar Vuksanović/Foto: Facebook

KO ŠTITI MAMINE I TATINE BAHATE SINOVE

Podsetimo se, 2. decembra prošle godine, ti isti batinaši koji su bili u društvu s Reljićem Nikola Đorđević, Božidar Vuksanović i Dragan Marković, brutalno su pretukli Danijela Đorđevića iz Petrovca na Mlavi. Tada se Danijel Đorđević vraćajući se kući iz grada sa devojkom i njenom drugaricom, svratili su do jednog lokala u centru Petrovca na Mlavi da naruče nešto da pojedu.

Dok je Danijel čekao naručenu hranu, batinaši koji su bili u vidnom alkoholisanom stanju, počeli su da mu dobacuju, da bi ga nakon toga Božidar Vuksanović pozvao da mu priđe jer ima nešto da mu kaže. Dok je Danijel prilazio Božidaru koji ga je pozvao, kukavički s leđa napao ga je Nikola udarivši ga pesnicom u glavu. Od zadobijenog udarca Danijel je pao preko Božidara i tada su počeli Nikola, Dragan i Božidar da ga udaraju pesnicama i nogama po glavi i telu. Danijel je nekako uspeo da se izvuče i istrči van iz lokala. Dok je Danijel bežao ka pešačkoj zoni, Nikola je jureći ga vikao „ima da te jurimo do kuće“. Danijel nije uspeo daleko da im odmakne, jer ga je Nikola ubrzo sustigao i ponovo pesnicom udario s leđa u glavu. Od zadobijenog udarca Danijel je pao na zemlju, i tada su Božidar i Nikola nastavili da ga šutiraju.

TUŽILAC PRIJATELJ S RODITELJIMA NASILNIKA I PREDSEDNIKOM OPŠTINE

U pomoć Danijelu koji je od zadobijenih udaraca izgubio svest, pritrčala je njegova devojka na koju je nasrnuo Božidar, koju je silovito odgurnuo u stranu zbog čega je ona pala na zemlju.

Kada su na kraju shvatili da je Danijel izgubio svest, ostavili su ga svog krvavog na zemlji, na pešačkoj zoni, udaljivši se nazivajući ga pogrdnim imenima.

Za ovaj napad nijedan od sinova lokalnih moćnika iz Petrovca na Mlavi još nije osuđen.

Kako smo saznali od naših izvora iz Petrovca, Danijelu su konstantno pretili dok ovaj nije popustio zbog straha i prihvatio 3.000 evra koje su mu ponudili da ne pokrene nikakvu prijavu protiv njih.

Dok sa druge strane, sudija u Petrovcu na Mlavi koji je vodio ceo slučaj, na to mesto je bio postavljen zahvaljujući sadašnjem predsedniku opštine Petrovca na Mlavi Dušku Nediniću, koji je od njega kako nam je javio naš izvor, lično zatražio da se ceo ovaj događaj zataška.

Bez obzira na to, tužilaštvo po službenoj dužnosti nije ništa uradilo kao i na više sumnjivih slučajeva koje su zadesile Petrovac na Mlavi, o čemu smo u više navrata pisali. Iako policija ima sve dokaze za ovu grupu mladića koji terorišu ceo grad, moćni roditelji na sve načine pokušavaju da njihova deca ne budu kažnjena.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker