OPREZNO: Vežbe gađanja Jedinice Vojske Srbije na strelištu “Peskovi“

Jedinice Vojske Srbije izvodiće gađanje iz pešadijskog naoružanja na samostalnom automatizovanom strelištu „Peskovi“, u rejonu sela Kusiće.

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Jedinice Vojske Srbije izvodiće gađanje iz pešadijskog naoružanja na samostalnom automatizovanom strelištu “Peskovi“, u rejonu sela Kusiće opština Veliko Gradište, koji zahvata objekte: Kolarnica – Koševi – Ornice – Donji peskovi – Sadnice – Topolje dana 01, 02, 03, 06, 07, 08, 09, 13, 14, 15, 17, 22, 23, 24, 27, 28. i 29.11.2017. godine.

Zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega u označenom prostoru u navedenim danima.

Poligonski – strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: “NE IDI DALJE – GAĐA SE“ i obezbeđen stražarima.

U navedenim danima zabranjen je borakvak u označenom prostoru i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova opasne po život. Pri nailasku na takav projektil svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije – Komanda CO KoV ili dežurni SAS “Peskovi“.

Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih projektila i njihovih delova.

Sve informacije o realizaciji gađanja mogu se dobiti u Komandi CO KoV u Požarevcu ili kod upravnika Strelišta u selu Kusiće. Kontakt telefon 012/666-976.

TPKNEWS/SOVG

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker