NAPREDNJAČKI KADAR: Raspopov vrhunski prevarant novi predsednik Skupštine opštine Golubac

U Svečanoj sali Skupštine opštine Golubac, održana je Konstitutivna sednica novog saziva izabranog na vanrednim lokalnim izborima održanim 17. decembra 2023. godine.

Aleksandar Đukić/Foto: Screenshot/SatTv

Tajnim glasanjem za novog predsednika skupštine opštine Golubac izabran je Aleksandar Đukić iz Braničeva. U predstavljanju kandidata rečeno je da je bio zamenik predsednika skupštine i da je član stranke. Na reagovanje opzicije dopunjeno je da je rođen 1968. godine, i da je to dovoljno. Za zamenika predsednika SO izabran je Drakče Veljković poljoprivrednik iz sela Snegotin rođen 1960.

Inače, Aleksandar Đukić koji je bilo zaduženo kao referent za Dijasporu u turističkoj organizaciji Golubac, u svom predstavljanju rekao je da je iz Braničeva, što je netačno. Đukić živi kao podstanar ilegalac u Golupcu u tržnom centru iza restorana.

Druga stvar, Đukić je čovek koji je 2010. godine bio direktor komunalnog preduzeća u Golupcu, koji je tada jednu pumpu sa vodovoda poslao na remont i koja se nikada više nije vratila nazad u preduzeće. Đukić, koji je bio uključen u izradu objekta na smetlištu u Vincima i koji je uzeo novac za limene table i obavezu da ih donese, što se nikada nije desilo a predsednik opštine je u verbalnom duelu u prisustvu svedoka čuo razloge zašto objekat nije završen.

Đukić je lice kome je pauk u Beogradu digao službeno vozilo sa kojim je otišao za svoje privatne potrebe, pa su morali da mu hitno šalju novac da bi platio kaznu i uzme auto da bi se vratio kući. Novac koji mu je poslat nikada nije vratio nazad na račun preduzeća.

Đukić koji već dva leta sa trimerom i gorivom iz Komunalnog preduzeća kosi travu za keš po selu Snegotin. Dok on zarađuje komunalno ide u propast a građani plaćaju.

Naravno, ovo su sve naprednjačke vrline da bude postavljen za novog predsednika skupštine opštine Golubac.

Inače, Đukić je jedan od ljudi sa najvećim poverenjem raspopa Mijovića. Za ovog svog pulena raspop Mijović je prekršio zakon zabrane zapošljavanja i dao mu posao u stalni radni odnos.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

3 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker